Blue Smart IP65 Acculader 12 volt 7 Ampere

Blue Smart IP65 Acculader 12 volt 7 Ampere

  • Blue Smart IP65 Acculader 12 volt 7 Ampere
  • Blue Smart IP65 Acculader 12 volt 7 Ampere totaal

€ 133,10

€ 109,95

Voorraadstatus: Op voorraad

Bestel nu en uw bestelling wordt morgen verzonden.

Als u dit product nu bestelt zijn de verzendkosten Gratis (NL).

Omschrijving

Deze Victron Blue Smart Acculader 12 volt 7 ampere is IP65 waterbestendig en is via bluetooth verbonden met uw smartphone! Bovendien heeft deze Victron Smart Charger een zeer grote efficiëntie van maar lieft 95%. Geschikt voor alle type 12 volt accu's; zowel traditioneel lood en gel als Li-ion accu's. De 7 traps laadtechniek zorgt voor snel, gedegen en gecontroleerd opladen van uw accu.

We noemden hem al even: de smartphone. Deze Blue Smart Charger is via bluetooth verbonden aan uw smartphone. Hiermee kunt u de lader monitoren, maar ook het laadproces aanpassen, activeren en uitschakelen. Heel handig, zeker als de lader wat moeilijk bereikbaar is. De app is er voor Android en IOS.

Omdat deze lader waterbestendig is kan hij zonder problemen in vochtige ruimtes gebruikt worden.  Het is bij uitstek een geschikte acculader om bijvoorbeeld uw bootaccu's in de winter onder spanning te houden. Tevens beschikt deze nieuwste Victron Blue Smart acculader een automatische temperatuursafhankelijke regeling van de laadstroom. Deze Victron Blue Smart lader is van ongekende klasse en word geleverd met 5 jaar fabrieks-garantie!.
Bovendien nu prijstechnisch zeer aantrekkelijk. Wacht niet langer en schaf vandaag nog uw eigen Victron Blue Smart acculader aan!

  • Gratis verzending vanaf € 50,- (NL)
  • België € 7,95
  • Veertien dagen bedenktijd
  • Afhalen bij 2600 afhaalpunten (NL)
  • Afhalen bij 1400 afhaalpunten (BE)
  • 2 jaar Garantie
Wij helpen u graag!

Klantenservice: 0318 - 744844

ma-vr: 09:00 - 17:00

Details

De volledig vernieuwde Victron Smart IP 65 waterbestendige acculader laad niet alleen u accu op, maar is ook op afstand uitleesbaar met uw smartphone. Het laadproces anders instellen, de lader activeren of juist uitschakelen: uw smartphone kan u een handige dienst bewijzen. Zo bent u altijd op de hoogte van het laadproces. Vanzelfsprekend zorgt de Blue Smart acculader tevens het onderhoud aan u accu. Het maakt niet uit of het een traditionele loodaccu is, of een Li-ion accu.
Zo kan de Blue Smart lader volledig ontladen accu's onder normale omstandigeheden weer gewoon laden.

Beveiligd tegen verkeerde polariteit, ompolen en oververhitting. Deze lader heeft een optimaal laadbereik voor accu's met een capaciteit van 30-70 ampere (andere accu-capaciteiten kunnen ook, maar zullen meestal wat meer laadtijd nodig hebben).

Ook handig is de "Recondition" functie: accu's die reeds deels gesufateerd zijn (= veroudering en afname capaciteit), kunnen hiermee in veel gevallen weer goed werkend worden geladen.
De Blue Power Acculader wordt geleverd met  1,5 meter rood/zwarte kabel met accuklemmen en een kabel met accuringen (voor vast montage bedoeld). Zowel de accuklemmen als de ringen zijn met een waterdichte stekker los te koppelen van de lader.

Extra informatie
Merk Victron
Kleur Grijs / Blauw
Typenummer VIBPC120731064R
Ingangsspanning 180-265 VAC
Voltage 12 volt
Laadspanning Absorption mode: 14,4 volt, Float mode: 13,8 volt, Storage mode: 13,2 volt
Minumum Accucapaciteit 24 Ampere
uitgangsspanning variabel
Vermogen 7 Ampere
Max. Dynamo stroom nvt
Galvanische scheiding nvt
Afmetingen 47x95x190mm
Aansluiting Ingang: Eurostekker, uitgang: accuklemmen
Aantal Accu's nvt
Aantal uitgangen 1
Geforceerde koeling Ja
Beveiliging Ja: ompolen, oververhitting
Gewicht 0,9 Kg
Isolatie IP65
Datasheets Download Datasheet
Schrijf uw eigen review

Alleen ingelogde klanten kunnen een review schrijven. U kunt hier inloggen of registreren