Retourneren

Wanneer kunt u uw pakket retourneren


Indien u niet tevreden bent over het aangekochte artikel kunt u het artikel binnen 14 dagen na in ontvangstname retourneren.
U dient de bestelling in de originele verpakking, onbeschadigd compleet retour te zenden, hierbij komen de verzendkosten voor uw rekening. Retourzendingen onder rembours verzonden worden door ons niet geaccepteerd. U bent zelf aansprakelijk voor het eventueel optreden van een beschadiging of zoekraken van uw zending. U dient voorafgaande aan uw retourzending te allen tijde contact op te nemen met een van onze medewerkers, telefonisch op nummer 0318 744 844, of per e-mail: support@12volttv.nl
Na ontvangst van uw retourzending wordt het artikel door ons gecontroleerd op beschadigingen en / of gebruikssporen. Indien het artikel in correcte staat door ons retour is ontvangen storten wij binnen uiterlijk 7 werkdagen uw aankoopbedrag retour.
Om uw creditering snel af te kunnen wikkelen verzoeken wij u bij uw retourzending duidelijk uw rekeningnummer aan te geven.

Een aantal artikelen zijn uitgesloten van ruiling/retour; -Artikelen die gebruikt, beschadigd of incompleet zijn. Beeld, geluid, en data dragers, denk hierbij aan o.a CD’s SD-cards met muziek en / of data bestanden (navigatiesoftware) worden verzegeld verzonden. Deze kunt u alleen retourneren indien de verzegeling intact en dus niet verbroken is.

Indien u een product retour zendt vanwege een garantie aanspraak dient u contact op te nemen met onze klantenservice, per telefoon 0318 744 844 of per e-mail: support@12volttv.nl
Wij zullen u dan een RMA formulier toezenden. Vul dit formulier compleet in samen met een heldere en duidelijke omschrijving van uw klacht en voeg dit bij uw retourzending.

Na ontvangst van uw zending nemen wij zo spoedig mogelijk met u contact op om met u de verdere afhandeling te bespreken. Het spreekt voor zich dat indien uw (garantie) klacht gegrond is wij ook de door u gemaakte verzendkosten vergoeden, als uitgangspunt nemen wij hiervoor de tarieven zoals deze door Post-nl richting particulieren berekend worden bij een pakket zending.

12 Volt TV.nl
Afdeling retouren
Inductorstraat 16
3903KB Veenendaal