Blue Smart IP65 Acculader 12 volt 15 Ampere

Blue Smart IP65 Acculader 12 volt 15 Ampere

  • Blue Smart IP65 Acculader 12 volt 15 Ampere
  • Blue Smart IP65 Acculader 12 volt 15 Ampere

€ 199,95

€ 169,95

Voorraadstatus: Op voorraad

Als u nu bestelt wordt uw bestelling overmorgen (maandag) verzonden.

Als u dit product nu bestelt zijn de verzendkosten Gratis (NL).

Omschrijving

Deze Victron Blue Smart Acculader 12 volt 15 ampere is IP65 waterbestendig en is via bluetooth verbonden met uw smartphone! Het vermogen van 15 ampere is perfect voor zwaardere accusystemen, zoals op de boot. Bovendien heeft deze Victron Smart Charger een zeer grote efficiëntie van maar lieft 95%. Geschikt voor alle type 12 volt accu's; zowel traditioneel lood en gel als Li-ion accu's. De 7 traps laadtechniek zorgt voor snel, gedegen en gecontroleerd opladen van uw accu. De afwerking is zeer solide: water-, vorst-, stof-, en chemicaliën bestendig, en er is geen draaiende ventilator nodig.

We noemden hem al even: de smartphone. Deze Blue Smart Charger is via bluetooth verbonden aan uw smartphone. Hiermee kunt u de lader monitoren, maar ook het laadproces aanpassen, activeren en uitschakelen. Heel handig, zeker als de lader wat lastig bereikbaar is. De app is er voor Android en IOS.

Omdat deze 15 ampere Blue Smart lader waterbestendig is kan hij zonder problemen in vochtige ruimtes gebruikt worden.  Het is bij uitstek een geschikte acculader om bijvoorbeeld uw bootaccu's in de winter onder spanning te houden. Tevens beschikt deze nieuwste Victron Blue Smart acculader een automatische temperatuursafhankelijke regeling van de laadstroom. Deze Victron Blue Power lader is van ongekende klasse en word geleverd met 5 jaar fabrieks-garantie!.
Bovendien nu prijstechnisch zeer aantrekkelijk. Wacht niet langer en schaf vandaag nog uw eigen Victron Blue Smart acculader 12 volt 15 ampere aan!

  • Gratis verzending vanaf € 50,- (NL)
  • België € 7,95
  • Veertien dagen bedenktijd
  • Afhalen bij 2600 afhaalpunten (NL)
  • Afhalen bij 1400 afhaalpunten (BE)
  • 2 jaar Garantie
Wij helpen u graag!

Klantenservice: 0318 - 744844

ma-vr: 09:00 - 17:00

Details

De volledig vernieuwde Victron Smart IP 65 waterbestendige acculader lever 12 volt en 15 ampere vermogen maximaal. Hierdoor is deze lader zeer geschikt voor zwaardere accusystemen, zoals op de boot. De Smart acculader laadt niet alleen u accu op, maar is ook op afstand uitleesbaar met uw smartphone. Het laadproces anders instellen, de lader activeren of juist uitschakelen: uw smartphone kan u een handige dienst bewijzen. Zo bent u altijd op de hoogte van het laadproces. Vanzelfsprekend zorgt de Blue Smart acculader tevens het onderhoud aan u accu. Het maakt niet uit of het een traditionele loodaccu is, of een Li-ion accu (de lader heeft hiervoor speciale laad-algoritmen). Zo kan de Blue Smart lader volledig ontladen accu's onder normale omstandigheden weer gewoon laden.

Beveiligd tegen verkeerde polariteit, ompolen en oververhitting. Ook handig is de "Recondition" functie: accu's die reeds deels gesufateerd zijn (= veroudering en afname capaciteit), kunnen hiermee in veel gevallen weer goed werkend worden geladen. Voor kleine accu's kunt u de lader op een lager laadvermogen instellen. Deze lader is optimaal voor accu's met een capaciteit van 50-150 ampere (andere capaciteiten kunnen ook worden geladen, maar kunnen meer laadtijd in beslag nemen).

Deze 15 ampere Blue Smart Acculader wordt geleverd met  1,5 meter rood/zwarte kabel met accuklemmen en een kabel met accuringen (voor vast montage bedoeld). Zowel de accuklemmen als de ringen zijn met een waterdichte stekker los te koppelen van de lader.

De Blue Smart acculader 15 ampere is water, chemicaliën, stof en vorstbestendig (tot -30°C)! Deze lader wordt veel toegepast binnen de watersport, maar ook caravanners en motorrijders kiezen niet voor niks vaak voor een Victron acculader.

Extra informatie
Merk Victron
Kleur Grijs / Blauw
Typenummer BPC120708034R
Ingangsspanning 180-265 VAC
Voltage 12 volt
Laadspanning Absorption mode: 14,4 volt, Float mode: 13,8 volt, Storage mode: 13,2 volt
Minumum Accucapaciteit 24 Ampere
uitgangsspanning variabel
Vermogen 7 Ampere
Max. Dynamo stroom nvt
Galvanische scheiding nvt
Afmetingen 47x95x190mm
Aansluiting Ingang: Eurostekker, uitgang: accuklemmen
Aantal Accu's nvt
Aantal uitgangen 1
Geforceerde koeling Ja
Beveiliging Ja: ompolen, oververhitting
Gewicht 0,9 Kg
Isolatie IP65
Datasheets Download Datasheet
Schrijf uw eigen review

Alleen ingelogde klanten kunnen een review schrijven. U kunt hier inloggen of registreren