Alphatronics SL-24 DSB 12 volt LED Camper TV met DVB-S/S2, DVB-T/T2, DVD en FastScan

Alphatronics SL-24 DSB 12 volt tv met Satellietontvanger en DVB-T/T2 ontvanger,. DVD-Spleler

 • Alphatronics SL-24 DSB 12 volt tv met Satellietontvanger en DVB-T/T2 ontvanger,. DVD-Spleler
 • Alphatronics SL-24 DSB

€ 569,00

€ 549,00

Levertijd: 2 tot 3 werkdagen

Als u dit product nu bestelt zijn de verzendkosten Gratis (NL).

Omschrijving

Op zoek naar een 12 volt Camper TV? Deze nieuwe Alphatronics SL-24 DSB beschikt over een ingebouwde,hoogwaardige DVB-S/S2 satelliet tuner met Fastscan voor Canal Digitaal en TV Vlaanderen. Het beeld is fenomenaal! en uiteraard Full HD. Zo komen alle programma's op deze 24 Inch `12 volt TV tot z'n recht.
De coaxkabel van uw schotelinstallatie aansluiten, Fasscannen en kijken maar. Zo eenvoudig is het.

De geringe afmetingen van 552x373x52 mm (LxHxD) zorgen ervoor dat deze Alphatronics 12 volt Tv bijna overal te plaatsen is of op te hangen aan een wandbeugel. De Cam module blijft netjes achter het scherm en alle aansluitingen zitten aan de onder- en zijkant. Handig is de ingebouwde analoge tuner. Dit zorgt ervoor dat u deze Alphtronics SL-24DSB 12 volt TV kunt aansluiten op het analoge kabelnet van de camper, indien voorhanden. |

Uiteraards is er ook een digitale tuner ingebouwd. Dat deze Alpahtronics op de toekomst is voorbereid blijkt uit de ingebouwde DVB-T/T2 tuner met H.265 encoding, de nieuwe digitale etherstandaard voor de toekomst! Zo kijkt u niet alleen nu, maar ook in de toekomst naar Digitale ether televisie (Digitenne) Antennespanning voor een optionele DVB-T antenne kan door de TV zelf geleverd worden, een losse power inserter is niet nodig.

Het hoge contrast, de helderheid en de ingebouwde Bluetoothmodule (4.2) om een losse luidspreker of hoofdtelefoon aan te sturen of te stremen vanaf uw smartphone of tablet (geen video), het lage verbruik van slechts 19 Watt, de aan- uitschakelaar en de ingebouwde spanningsstabilisator (10-16 volt) maken deze Alphatronics TV tot een uitstekende keuze voor u. De 22 Inch variant van deze TV is uitgeroepen tot TESTSieger (testwinaar) door het Duitse camperblad Reisemobil!

Bestel hem daarom vandaag nog!

 • Gratis verzending vanaf € 50,- (NL)
 • België € 7,95
 • Veertien dagen bedenktijd
 • Afhalen bij 2600 afhaalpunten (NL)
 • Afhalen bij 1400 afhaalpunten (BE)
 • 2 jaar Garantie
Wij helpen u graag!

Klantenservice: 0318 - 744844

ma-vr: 09:00 - 17:00

Details

Alphatronics TV met DVB-S/S2 en Fastscan voor Canal Digitaal

Met deze SL Serie TV's set Alphatronics een nieuwe standaard op het gebied van een 12 volt Camper TV. 
De ingeboude DVB-S/S2 HD tuner beschikt over Fastscan voor Canal Digitaal en TV Vlaanderen. Hiermee is in een handomdraai de zenderlijst ingeladen bij een eerste installatie of bij zenderwijzigingen. U Hoeft alleen maar uw schotelinstallatie aan te koppelen, scannen, en kijken maar!
Dit geeft u het kijk- en bedieningscomfort zoals u thuis gewend bent!
Het enige dat u nog moet doen is een cam module voor Canal Digitaal of TV Vlaanderen aanschaffen en in het CI-Slot schuiven aan de linkerzijde van de TV.
De module valt weg achter de TV zodat de buitenmaten ook echt de buitenmaten zijn. Overigens zijn alle aansluitingen van deze Alp[hatronics SL24-9DSB TV gesitueerd aan de zijkant en onderzijde van de TV. Dit maakt zeer strakke montage tegen de wand mogelijk.
De SL Serie beschikt (nog) niet over Joynescan. Wilt u Joyne bekijken dan kunt u dit handmatig instellen. De SL-24-DS Dutch Edition beschikt wel over Joynescan.

Alphatronics TV met DVB-T/2 H265

Via de ingebouwde DVB-T/T2 tuner kijkt u naar digitale etheruitzendingen zoals Digitenne. Zonder abonnement kunt u zolang u op Nederlands grondgebied bent gratis kijken naar de publieke omroep. U sluit een DVB-T antenne aan op de antenne-ingang en vervolgens kutn u scannen voor zenders. Ook een actieve DVB-T antenne word ondersteund omdat deze Alphatronics 12 volt TV in staat is vanuit de TV de antenne van spanning te voorzien. Een losse power inserter is dus niet nodig.
Zonder abonnement kunt u naar de Nederlandse publieke omroep kijken zolang u zich binnen het uitzend gebied bevindt.
Wilt u ook naar de commerciele omroepen kijken dan heeft u een KPN Digitenne abbonnement nodig met Cam module, smartcard en DVB-T antenne. In het buitenland ontvangt u de zenders die in dat land uitgezonden worden.
Het feit dat deze Alphatronics SL TV over een T2 H.265 tuner beschikt maakt hem toekomst bestendig en is daarmee voorbereid voor toekomstige HD uitzendingen.
Overigens is in vele landen van Europa dit T2 H.265 systeem al actief. 

Alphatronics SL24-DSB, 24 Inch TV met Bluetooth!

De hele serie SL Tv's (met uitzondering van de Dutch Edition!) is uitgerust met Bluetooth 4.2. Dit maakt het mogelijk om via bluetooth externe, bluetooth luidsprekers aan te sturen en zodoende ook onderweg een maximale geluidservasring te creeeren. Wilt u of u metgezel rustig kijken, dan is via bluetooth ook een compatibel hoofdtelefoon te koppelen! Toit slot is het mogelijk om via deze Bleutiooth verbinding muziek vanaf uw telefoon of tablet te streamen naar de TV (geen films)
Zo kunt u bijvoorbeeld uw muziekcollectie afsprelen via de TV, spotify of andere muziekdiensten via de Tv beluisteren. De muziek weergave is overigens prima en wordt serieus verbeterd door een speciale techniek: Alphasound. Dit maakt een betere klank mogelijk en ondersteund zowel weergave via de koptelefoon als gelijkertijd via de speakers. Het gebruikte 4.2 protocol zorgt voor een grotere verbindingsreikwijdte en een lager stroomverbruik!

Alphatronics SL24-DSB, 12 volt TV met royale aansluitmogelijkheden

Deze 24 inch variant heeft een 16:9 breedbeeld heeft een resolutie van 1920x1080P en is daarmee een Full HD TV. Diverse ingangen maken het mogelijk randapparatuur zoals een USB stick, computer of een spelcomputer eenvoudig aan te sluiten. Antenne aansluiting voor Satellietontvangst, DVB-T/T2 en Kabel TV, 2x HMDI, USB, koptelefoonuitgang, YPbPr-aansluiting, AV in, AV out, Digital Coax out, en een Common Interface (CI+ slot) voor abonnee TV. De aansluitingen zitten aan de onderzijde en/of zijkant waardoor deze Tv zeer strak tegen de wand te monteren is. Daarnaast is deze TV voorzien van een aan-uitschakelaar waarmee de TV geheel spanningsloos is te maken wanneer u niet kijkt en zo niet ongemerkt en onnodig stroomverbruikt. Met een energieklasse A is deze TV zuinig qua stroomverbruik. Daarnaast is de TV gestabiliseerd wat betekend dat u hem niet alleen rechtstreeks op de (12v) accu kunt aansluiten . U hoeft daarnaast niet bang te zijn dat piekspanningen veroorzaakt door zonnepanelen, acculaders, het starten van een motor ect schade toebrengen aan uw Tv.

Alphatronics SL24-DSB met DVD -Speler

Is er niks op de TV? Dan speelt de ingebouwde DVD-Speler moeiteloos een DVD af. De meest gangabre maten worden ondersteund,DivX, audio cd's of foto cd's.
De DVD-Speler vindt u aan de rechterzijde. Ondank de DVD-Speler blijft de TV aan de achterzijde vlak waardoor vrijwel elke wandbeugel op deze TV gemonteerd kan worden.

De nieuwe Alphatronics SL serie is zonder meer een topproduct met zeer veel mogelijkheden, prijstechnisch concurerend met andere merken en voorzien van veel handige extra's!

Pluspunten:

 • DVB-S/S2 HD tuner met FastScan voor Canal Digitaal en Tv Vlaanderen
 • DVB-T/T2 tuner met H.265 encoding (voor HD uitzendingen via de ether)
 • Gestabiliseerd, werkt met voedingspannigen tussen de 10 en 16 volt
 • Analoge tuner (ATV) voor analoge kabelontvangst
 • DVB-C tuner voor digitale kabelontvangst
 • Voorzien van Bluetooth voor aansturing Bluetoothspeaker of hoofdtelefoon
 • 2 x HDMI, PC-VGA, PC-audio (3,5mm), YPbPR aansluiting (3,5mm), Coaxiaal uit, 
 • Koptelefoon aansluiting
 • Geintregeerde DVD speler
 • OSD NL menu op het scherm
 • Aansluitingen aan zij- en onderkant, zeer vlak te monteren
 • Inclusief 12v kabel en 220 adapter

Aandachtspunten:

 • Wel geschikt voor Joyne, geen Joynescan!
 • Niet standaard geschikt voor 24 volt
 • Geen NL handleiding, Duits en Engels.

Extra informatie
Merk Alphatronics
Kleur Zwart
Type Nr SL-24-DSB
Stroomverzorging 12 Volt, 220 volt
Ontvangst via CAI, DVB-T/T2, DVB-S/S2, DVB-C
Tv Tuner Pal/Secam, B/G, D/K, I, L/L/, Multi Europe
Maten 24 Inch - 61 cm
Beeldverhouding 16:9 Breedbeeld
HD Full HD
Verbruik Max 26 Watt
Helderheid 300 cd/m2
Contrast 1000:1
Resolutie 1920x1080
Kijkhoek 178 graden horizontaal 178 graden verticaal
CI Slot Ja, CI+
5 V Antennevoeding Ja
Teletext Ja
HDMI Ja
USB aansluiting Ja
Scart aansluiting Nee
CVBS Ja
Pc VGA Ja
12 Volt aansluitkabel meegeleverd Ja
220 volt adapter Ja, meegeleverd
Ingebouwde Accu Nee
Koptelefoon uitgang Ja
DVD-Speler Ja
DVD formaten DVD, SVCD, VCD, CD, HD-CD, WMA en digitale audio disk /JPEG disks
Afmetingen 552x373x52 zonder voet
Gewicht 3,9 Kg zonder voet
Vesa aansluitingen Ja, VESA maat 100 x 100 mm
Garantie 2 Jaar, Carry-in
Schrijf uw eigen review

Alleen ingelogde klanten kunnen een review schrijven. U kunt hier inloggen of registreren