Schrijf een review en win uw aankoopbedrag terug!


Onze klanten en wij zijn benieuwd wat u vindt van het door u aangeschafte product. Is het wat u er van verwachtte? werkt het goed?
Zou u het een andere klant aanraden?

Uw mening als gebruiker is zeer belangrijk voor ons, echter nog meer voor onze klanten. Zij zijn benieuwd wat uw ervaringen zijn met het artikel.
Laat dit weten en schrijf een review met uw bevindingen. Een review mag kort en bondig zijn maar ook uitgebreid, net wat u wilt.

Om u extra aan te moedigen maakt u na het schrijven van een review kans het aankoopbedrag terug te winnen! 14 dagen na onvangst van uw product sturen we u per mail een uitnodiging om een review te schrijven. We nodigen 1 x uit. 
Elke maand trekken we een winnaar. We vragen van de winnaar een foto van hem of haar zelf, samen met het product aan ons te mailen die we op deze pagina publiceren. Zo houden we u op de hoogte van de actuele winnaars!
Uiteraard geldt deze aktie voor klanten die ook daadwerkelijk bij ons het product hebben aangeschaft.
De trekking en uitslag vindt plaats in de derde week van de aankomende maand. Zo zorgen we ervoor dat ook als u in de laaste dagen van de maand een aankoop doet u ook nog kunt winnen!

Heeft u vragen over het door u aangekochte product? Mail of bel ons dan. Wij helpen u graag!

Dit zijn onze gelukkige prijswinnaars!


De heer Hazer

Nautic Gear Review Prijswinnaar Januari

De heer Vogel

Nautic Gear Review Prijswinnaar Februari

De heer Van Pagee:

Nautic Gear Review Prijswinnaar Maart

De heer Kickert

Nautic Gear Review Prijswinnaar April