Konig actieve DVB-T Binnenantenne

Actieve DVB-T antenne Konig

De König actieve binnenantenne is speciaal geschikt voor de ontvangst van Digitenne van KPN en andere digitale signalen. Deze makkelijk te installeren antenne is geschikt voor alle DVB-T ontvangers met een antennevoeding. Als u ontvanger of TV geen actieve voeding heeft voor een DVB-T antenne dan adviseren wij u de voordeelbundel met power inserter te bestellen.
€ 12,95

Voorraadstatus: Op voorraad

Bestel voor 17:00 uur en uw bestelling wordt vandaag nog verzonden!

 • Gratis verzending vanaf € 99,- (NL)
 • Verzending naar België € 4,95
 • 14 dagen bedenktijd
 • Afhalen bij onze showroom
 • Afhalen bij 2600 afhaalpunten (NL)
 • Afhalen bij 1400 afhaalpunten (BE)
Wij helpen u graag!

Klantenservice: 0318 - 744844

ma-vr: 09:00 - 17:00

Selecteer losse producten om direct mee te bestellen of selecteer alles

 • DVB-T sprietantenne + USB Power Inserter

  USB Power Inserter voor Actieve DVB-T Antenne's
  USB Power Inserter voor Actieve DVB-T Antenne's
  € 13,95

  Met de USB Power Inserter voor actieve DVB-T antennes sluit u moeiteloos een actieve DVB-T antenne aan op LED en LCD TV's die niet beschikken over een antenne voeding vanuit het toestel maar wel een USB aansluiting hebben!. De benodigde spanning voor uw antenne word dan toch geleverd door uw TV, via de USB poort, zonder dat u een extra 220- of 12 volt voeding nodig heeft! Erg handig voor TV's die aan boord, in caravan of camper worden gebruikt en die voor de beste ontvangst van DVB-T signalen voorzien worden van een actieve antenne. De power inserter word aangesloten op de antenne ingang van uw toestel. De antennekabel op de power-inserter en de bijgeleverde USB kabel op de USB poort van de TV en op de power inserter. De meegeleverde 220- 5 volt adapter geeft u tevens de mogelijkheid de power inserter op het lichtnet aan te sluiten. Een uniek product en nu al een bestseller!

  € 26,90 € 24,81

  15% korting

  Voordeelbundel bestaat uit: Konig actieve DVB-T Binnenantenne + USB Power Inserter voor Actieve DVB-T Antenne's
-Type:DVB-T - Voor binnengebruik - Lengte uitgeschoven:340 mm - Frequentieband: DVB-T - Versterking:18 dB - Kleur:Zwart - Kabellengte:120 cm - exclusief antennevoeding
Merk Konig
Kleur Zwart

U bent wellicht geïnteresseerd in de volgende producten: