Denson

Raster  Lijst 

 1. Denson 22 Inch LED TV DEN22TVSLIM-MT-12 volt camper TV- voorzijde

  Denson 22 Inch 12 volt LED TV DEN22TVslim DVB-S2/S2-DVB-T2/T2

  € 359,00

  € 339,00

  (Tijdelijk) niet leverbaar

  Deze Denson 22 Inch 12 volt LED TV de DEN22TVslim-MT is de nieuwste LED TV voor Campers en Caravans.
  De geringe inbouwmaten van 51 x 31,2 x 3 cm (BxHxD) zorgen ervoor dat deze TV overal te plaatsen is. Bovendien is door het anti-vibratie systeem deze TV ongevoelig voor schokken en stoten tijdens rijden of varen.
  Hij is uitgerust met een zeer geavanceerde ingebouwde satellietontvanger geschikt voor de ontvangst van satelliet TV, en heeft Fastscan voor o.a Canal Digitaal,TV Vlaanderen en Joyne.
  Daarnaast is deze 22 Inch Denson 12 volt Tv uitgerust met een DVB-T/T2 tuner en daarmee geschikt voor de ontvangst van KPN Digitenne, nu en in de toekomst.

  Heeft u als een Cammodule met Smartcard van Canal Digitaal, TV Vlaanderen of Joyne? Deze schuift u rechtstreeks aan de zijkant in de TV! De module steekt niet uit enj ook de aansluitinge  zitten aan de zij- en onderkant.

  De Denson 22TVSlim is uitgerust met een Samsung A-Grade HD panel. Dit zorgt voor een zeer helder beeld en een grote inkijkhoek zowel horizontaal als verticaal.
  Het geluid is ronduit goed te noemen, zeker voor een TV van dit formaat.
  Via de VESA aansluitingen op de achterzijde (75x75) is deze 22 Inch 12 volt LED TV eenvoudig op te hangen aan een wandbeugel.
  De Denson 22TVslim is gestabiliseerd en kan via de meegeleverde 12 volt kabel aangesloten worden op spanningen tussen de 11 en 28 volt.
  Maar ook een 220 lichtnetadapter is standaard zodat u de Denson 22 Inch 12 volt LED TV ook op het lichtnet kunt aansluiten.

  Via de HDMI ingang of RCA tulp ingang kunt u externe apparatuur zoals een gameconsole aansluiten.
  Het lage stroom verbruik van 24 Watt levert deze 12 volt TV een energielabel A op. Met de aan- uitschakelaar op de onderzijde kunt u de TV ook helemaal uitschakelen.

  De Denson 22TVslim is een uitstekende TV met tal van mogelijkheden, groot bedieningsgemak en een schitterend beeldscherm.
  Bestel vandaag uw Denson TV en geniet onderweg en op vakantie van uw favoriete TV programma's.!

  Meer informatie

Raster  Lijst