Avtex Tv L248 DRS 24 Inch 12 volt LED TV met DVBT/T2 en DVBS/S2 met Fastscan

Avtex tv L247 DRS 12-24 volt camper tv

 • Avtex tv L247 DRS 12-24 volt camper tv
 • Avtex L247 DRS 12 volt tv voor camper, caravan en boot
 • Avtex L247 DRS
 • Avtex L247 DRS Rechterzijde met DVD speler
 • Avtex L247 DRS 12 volt tv voor camper, caravan en boot
 • Avtex L247 DRS afstandsbediening

Deze Avtex L248 DRS 12-24 Volt LED TV is speciaal ontworpen voor mobiel gebruik, net als alle Avtex TV's. Ook al noemen we deze TV een 24 Inch TV, eigenlijk is deze TV 23,5 Inch groot. Dit maakt het mogelijk om deze TV te plaatsen op lekken waar een 24 Inch TV net niet past.


De Avtek L248 DRS beschikt over een ingebouwde Digitale DVB-S/S2 tuner.Dit maakt het mogelijk een satellietschotel direct aan te sluiten. Indien u naar uitzendingen van Canal Digitaal of TV Vlaanderen wilt kijken is een optionle cam module nodig. Deze schuift u aan de zijkant in de Avtex Tv en vervolgens gaat daar uw smartcard in. De Fascan functie zorgt voor de juiste zendervolgorde en afstemming, ook in het geval van een zender wijziging. De ingebouwde Fastscan optie beschikt over de laaste M7 protocollen.

Via de ingebouwde DVB-T tuner kijkt u naar digitale TV via de Ether (KPN Digitenne) Wanneer u een optionle actieve DVB-T antenne aansluit op de Avtex L218 DRS ontvangt u snel alle vrij beschikbare kanalen. Wilt u ook naar de commerciele omroepen kijken dan heeft u een starterskit met insteekkaart nodig van KPN en een abonnement. Deze starters kit is in een bundel aanbieding extra voordelig verkrijgbaar. Als er niks op TV is kijkt u via de DVD-Speler naar een leuke film. Ook via de USb poort zijn films vanaf een USB-Stick te bekijken en zelf op te nemen. Royale aansluitmogelijkheden waaronder 2 maal HDMi en een PC VGA aansluitng ontbreken niet. Het schitterende design zal u zeker aanspreken, net als de ingebouwde gestabiliseerde voeding die u TV beschermd tegen piekspanningen.

Doordat deze TV ook overweg kan met 24 volt is deze TV extra interessant voor in de vrachtwagen. Het verbuik van slechts 28 Watt en de aan en uitschakelaar zorgen voor een "groen" verbruik" Bestel uw Avtex L218 DRS
Vandaag nog en geniet snel van uw favoriete programma's wanneer u op vakantie bent.

€ 629,00

€ 589,00

Voorraadstatus: Op voorraad

Als u nu bestelt wordt uw bestelling op maandag 25 september 2017 verzonden.

Als u dit product nu bestelt betalen wij voor u de verzendkosten.

 • Gratis verzending vanaf € 99,- (NL)
 • Veertien dagen bedenktijd
 • Verzending naar België € 4,95
 • Afhalen bij onze showroom
 • Afhalen bij 2600 afhaalpunten (NL)
 • Afhalen bij 1400 afhaalpunten (BE)
Wij helpen u graag!

Klantenservice: 0318 - 744844

ma-vr: 09:00 - 17:00

Selecteer losse producten om direct mee te bestellen of selecteer alles

 • Atex 24 Inch TV + Cam Module Can Dig. TV Vlaanderen

  Canal Digitaal - TV Vlaanderen Cam module
  Canal Digitaal - TV Vlaanderen Cam module
  € 65,00
  Deze Canal Digitaal / TV Vlaanderen Ci module is de officiele (ook wel cam module genoemd) ci module van de M7 groep Gegarandeerde ondersteuning voor C+ De Mediaguard CI-module werk altijd correct om maandelijks de officiele Canal+ smartcard te updaten. Conform de officiële Canal + standaard. Geschikt voor een smartcard van Canal Digitaal of TV Vlaanderen.

  € 654,00 € 647,50

  10% korting

  Voordeelbundel bestaat uit: Avtex Tv L248 DRS 24 Inch 12 volt LED TV met DVBT/T2 en DVBS/S2 met Fastscan + Canal Digitaal - TV Vlaanderen Cam module

Deze Avtex L248 DRS noemen we een 24 Inch TV maar eigelijk is hij 23,5 inch groot. Hiermee een uitkomst voor diegene die een 24 inch net niet kwijt kan. 
Overigens dient u bij de breedte maat een kleine halve centimeter bij te tellen. 
Deze ruimte heeft u nodig wanneer u een Cam module met Smartcard in de TV steekt. De module steek een klein stukje uit aan de linkerkant. 

Het beste van deze TV naast de hoogwaardige afwerking en kwaliteit is de Fastscan functie. Hiermee heeft u in een handomdraai snel alle (Canal Digitaal / TV vlaanderen) kanalen op volgorde, ook na een zenderwijziging. 
Een losse satellietontvanger is overbodig! 

De DVB-T/T2 tuner is geschikt voor de toekomst en daarnaast is deze TV in staat een actieve DVB-T antenne benodigd op bijvoorbeeld KPN Digitenne te bekijken, van spanning te voorzien vanuit de TV. Een losse power inserter is niet nodig. 
Het verbruik is met 23 Watt zeer gering. Wanneer u de TV helemaal niet meer gebruikt kan u doormiddel van de aa- en uitknop aan de onderzijde de TV helemaal uit zetten.

Is er niks op Tv dan bied de ingebouwde DVD Speler uitkomst, of uw speelt films, foto of muziek bestanden af via de USB poort. 
Deze TV werkt op spanningen tussen de 10 en 30 volt. Daarmee kunt u deze Avtex L248 DRS LED Tv direct aansluiten op de accu. Ook voor spanningspieken hoeft u niet bang te zijn hiertegen is deze tv beschermd.
De Avtex L248 DRS is zo ontworpen dat hij bestand is tegen schokken en stoten. Omdat deze TV ook rechtreeks op 24 volt aangesloten kan worden is deze TV extra interessant voor vrachtwagenchauffeurs. Via de meegeleverde 220 adapter is de TV ook op het lichtnet aan te sluiten. 


De royale aansluitmogelijkheden maken het mogelijk allerhande randapparatuur snel aan te sluiten. De Avtex L248 DRS beschikt over een aparte PC VGA aansluiting waardoor een losse PC makkelijk aan te sluiten is. Daarnaast heeft deze Avtex Tv ook een audio ingang zodat u het geluid van uw PC via de speakers van de TV kunt afspelen. Deze aanslutingen zitten aan de onder- en zijkant. Er steken dus geen stekkers recht naar achteren. Hierdoor is deze TV heel strak tegen de muur te monteren.

Kortom de Avtex is een uitstekende TV de ontworpen is voor mobiel gebruik!

Merk Avtex
Kleur Zie foto
Type Nr L248 DRS
Stroomverzorging 10-26 volt gestabiliseerd
Ontvangst via DVB-T, DVB-T/T2, DVB-S/S2
Tv Tuner N.v.t
Maten 24 Inch - 61 cm
Beeldverhouding 16:9 Breedbeeld
HD Full HD
Verbruik 28 Watt
Helderheid 250 Cd/m2
Contrast 1000:1
Resolutie 1920 x 1080 Pixels
Kijkhoek 160 graden horizontaal, 170 graden verticaal
CI Slot Ja, CI+
5 V Antennevoeding Ja
Teletext Ja
HDMI Ja
USB aansluiting Ja
Scart aansluiting Nee
CVBS Ja
Pc VGA Ja
12 Volt aansluitkabel meegeleverd Ja
220 volt adapter Ja, meegeleverd
Ingebouwde Accu Ja
Koptelefoon uitgang Ja
DVD-Speler Ja
DVD formaten CD, DVD, VCD, MP3, DVD-R, DivX, JPEG
Afmetingen 56,2 x 33 x 4,6cm
Gewicht 4,5 Kg
Vesa aansluitingen Ja, VESA maat 100 x 100 mm
Garantie 2 Jaar, Carry-in