12 Volt TV's

12 Volt TV's

Raster  Lijst 

 1. BlueTooth + Internet
  Alphatronics SL-24 DSBI 12 volt LED TV 22 Inch DVB-S/S2 / T/T2, DVD, Bluetooth, Internet en FastScan

  Alphatronics SL-24 DSBI 12 volt LED TV 22 Inch DVB-S/S2 / T/T2, DVD, Bluetooth, Internet en FastScan

  € 569,00

  € 555,00

  (Tijdelijk) niet leverbaar

  Deze 12 Volt 24 Inch Alphatronics TV heeft een Full HD beeldscherm en is voorzien van alle benodigde digitale tuners voor een ongestoorde ontvnagst van satelliet Tv en Digitale ether TV. Daarnaast beschikt deze SL24 DSBI over een Basic internet voorziening en Bluetooth. Dat betekent dat u de Tv kunt verbinden met een WiFi hotsport en bijvoobeeld via de ingebouwde internetbrouwser kunt internetten. Daarnaast kunt u het scherm van uw smartphone koppelen met de TV (Screen Miorroring) en weergeven op het scherm van de TV!. Tevens heeft deze 12 volt TV bluetooth 4.2.

  Deze nieuwe Alphatronics SL-24 DSBI 19 Inch TV beschikt over een ingebouwde,hoogwaardige DVB-S/S2 tuner met Fastscan voor Canal Digitaal, TV Vlaanderen en Joyne (JoyneScan) De coaxkabel van uw schotelinstallatie aansluiten, Fasscannen en kijken maar. Zo eenvoudig is het.  Gebruikt u de TV aan boord en wilt u kijken via DVB-T2? Geen probleem. De ingebouwde DVB-T2 tuner met HEVC 265 Encoding ontvangt de FTA (free to Air) kanalen die lokaal beschikbaar zijn. Uiteraard moet er wel een DVB-T2 antenne aangesloten worden. Antennespanning voor een optionele DVB-T antenne kan door de TV zelf geleverd worden. 

  De Alphatronics SL-24 DSBI beschikt tevens over een Basic-internet optie. Dat wil zeggen dat u de TV kunt verbinden met een Wifipunt en u met de voorgeinstalleerde apps op de TV bijvoorbeeld een internetbrouwser kunt opstarten. Daarnaast heeft de Tv de mogelijkheid het scherm van zowel een android als IOS telefoon (Apple) weer te geven op het TV scherm (Screen Mirroring) 

  De geringe afmetingen van 552x340x52 mm (zonder voet) zorgen ervoor dat deze Alphatronics Tv bijna overal te plaatsen is. Bovendien blijft bij dit type de cam module netjes achter het scherm. Het scherm is Full HD 1920x1080 pixels met veel contrast, helderheid en een prima inkijkhoek. Deze Alphatronics SL-19 DSBI wordt geleverd inculsief een 12/24 volt kabel.

  Handig is de ingebouwde analoge tuner. Dit zorgt ervoor dat u deze Alphtronics SL-24 DSBI ook aan kuint sluiten op een eventueel analoog kabelnetwerk.
  Doormiddel van de ingebouwde 4.2 Bleutooth techniek is het mogelijk een losse bluetooth speaker of hoofdtelefoon te koppelen aan deze TV.

  Het hoge contrast, de helderheid de intuitieve afstandsbediening, het lage verbruik van slechts 23 Watt, de aan- uitschakelaar en de ingebouwde spanningsstabilisator (10-26 volt) samen met de Internet opties maken deze Alphatronics TV tot een uitstekende keuze. 
  Bestel uw exemplaar vandaag nog!

  Meer informatie

Raster  Lijst 

12 Volt TV Dè specialist in mobiel TV kijken.

Bij 12 volt TV.nl koop je niet alleen een geschikte 12 of 24 volt TV voor uw camper, caravan of vrachtwagen. Wij leveren ook alle benodigde randapparatuur die nodig is om onderweg, op de camping of aan boord TV te kunnen kijken. Alle TV's werken op 12 volt, sommige ook op 24 volt maar ook altijd op 220 volt zodat u uw mobile TV ook thuis kunt gebruiken. Wij leveren 12 volt TV's van bekende merken zoals o.a: Nikkei Mobile, Finlux, Denson, Enox en Alphatronics.

Deze TV's zijn door ons speciaal geselecteerd op kwaliteit, functies en bedieningsgemak. Maar ook op het gebied van service en garantie.
Want ook bij een (garantie) klacht kunt u een beroep op ons doen. Wij beloven u zo snel mogelijk weer op weg te helpen.

12 Volt TV Camper

Ongestoord TV kijken in uw camper kan met de TV's van 12 volt TV.nl. Wij leveren speciaal TV's die ontworpen zijn voor mobiel gebruik.
Deze TV's hebben een aantal extra functie en mogelijkheden, die een "gewone" TV niet heeft.
Hiebij moet u denken aan een aan- en uit schakelaar waardoor de TV ook echt uitgezet kan worden, een verstevigd frame waardoor beter bestand tegen schokken.
Maar ook de spanningsafhandeling is geoptimaliseerd. Deze specieke TV's zijn intern gestabiliseerd waardoor ze direct aan te sluiten zijn op 12 en 24 volt.
Spanningsschommelingen veroorzaakt door het starten van de motor van de Camper of zonnepanelen worden hierdoor opgevangen en wordt schade aan uw TV voorkomen.

Handig zijn de camper TV's met een ingebouwde satellietontvanger met FastScan. Op deze TV's is een satellietschotel direct aan te sluiten.
Alle 12 volt TV's met satellietontvanger zijn voorzien van een HD ontvanger en dus geschikt voor de huidige uitzendtechniek van o.a: Canal Digitaal en TV Vlaanderen. Zoekt u een 12 volt TV met een zeer uitgebreide ingebouwde Satellietontvanger, o.a geschikt voor volautomatische schotels? Dan is de Denson 19 LED TV zeer de moeite waard!

12 volt TV met DVB-T (Digitenne)

Blijft u tijdens uw vakantie of onderweg binnen de Nederlandse landsgrenzen dan is het aan te bevelen via DVB-T onderweg TV te kijken.
DVB-T is een Digitaal TV signaal dat via zendmasten binnen Nederland verspreid wordt. In de volksmond ook wel Digitenne genoemd.

Het voordeel van DVB-T is dat u slechts een TV nodig heeft met een ingebouwde DVB-T ontvanger, actieve DVB-T antenne waarmee het signaal kan worden ontvangen en, afhankelijk van de TV, een USB Power inserter.  U kunt dan zonder verdere abbonnementskosten kijken naar de Nederlandse publieke omroepen. Afhankelijk van uw lokatie in Nederland kunt u ook buitenlandse DVB-T zenders ontvangen.
Deze variant is veruit de voordeligste manier om onderweg TV te kijken. Prijstechnisch aantrekkelijke TV's zijn onze Finlux TV's

Wilt u ook naar de commerciele omroepen kunnen kijken zoals RTL4, SBS, Discovery ect. Dan heeft u een Smartcard nodig van KPN Digitenne en een Conax Cam module. Heeft u al een Smartcard? Dan volstaat een Conax Cam module. Deze word in het CI+ slot van de TV geschoven, vervolgens gaat daar de smarcard in.

TV kijken op uw boot binnen Nederland? Ook dan adiveren wij via DVB-T te kijken. 

12 of 24 volt TV Vrachtwagen

Wanneer je een 12 of 24 volt TV aan wil schaffen voor in de vrachtwagen, dan ben je bij ons aan het juiste adres!
Wij leveren TV's die wanneer nodig, ook op 24 volt kunnen worden aangesloten.

Mocht je een TV gezien hebben bij ons die je zou willen aanschaffen maar die alleen op 12 volt werkt en niet op 24 volt?
Dan kunnen wij dit oplossen met een spanningsstabilisator. Dit apparaatje regelt de 24 volt vrachtwagenspanning terug naar een stabiele 12 volt spanning, Plug and Play. Hierdoor is elke 12 volt TV aan te sluiten op een 24 volts vrachtwagen installatie!

Wil je onderweg in je vrachtwagen kijken naar Nederlandse TV dan heb je een TV nodig met een ingebouwde satellietontvanger (DVB-S/S2) en een schotel.
Wij leveren geen satellietschotels voor vrachtwagens, gelukkig wel de TV en alle andere apparatuur.
Te adviseren is een vrachtwagen TV die beschikt over DVB-T en DVB-T2 ontvangst. Met zo'n TV kun je overal TV kijken. Ben je in het buitenland dan ontvang je de buitenlandse zenders. Als een van de eerste beschikken de mobile TV's van Enox ook over EZ Cast. Dit systeem maakt het mogelijk om content van je Smartphone of Tablet te streamen naar de TV. 

Bijna alle TV's kunnen tegenwoordig media bestanden afspelen via de USB poort. Bestandsformaten zoals MPEG2, MPEG4, XviD, Jpeg, MP3 ect is af te spelen.
Het tegenwoordig veel gebruikte MKV bestandstype word nog niet ondersteund. Het is dan ook te adviseren films in AVI formaat op te slaan.