12 Volt TV's

12 Volt TV's

Raster  Lijst 

 1. Alphatronics T-19 eWSB

  Alphatronics T-19eWSB 12-24 volt LED TV

  € 389,00

  (Tijdelijk) niet leverbaar

  De Alphatronics T-19eWSB is een ultraslanke, stroombesparende, 19 Inch, 12 en 24 volt LED TV voor gebruik aan boord, in camper en caravan. Door de slanke vormgeving heeft u maximaal beeldscherm oppervlak gecombineerd met de kleinst mogelijke buitenmaten. Uiteraard is de Alphatronics T-19 voorzien van een gestabiliseerde voeding en werkt met ingangsspanningen tussen de 10- en 28 volt, en dus direct op de accua aan te sluiten. Een echte aan- en uitschakelaar is vanzelfsprekend. De T-19 is voorzien van een prima beeldscherm die de kleuren en beelden levensecht weergeeft. Via de ingebouwde DVB-T tuner kunt u eenvoudig de vrij te ontvangen DVB-T zenders ontvangen. In combinatie met een optionele CAM-Module, KPN-Digitenne Smartcard en abonnement kunt u ook de comerciele zenders bekijken, zoals RTL, Veronica, Discovery SBS Ect. (binnen NL grondgebied.) Tevens beschikt de Alphatronics T-19eWSB over een ingebouwde DVB-S/S2 tuner waarmee ontvangt van satelliet TV mogelijk is. In combinatie met een optionele cam module en Canaal Digitaal Smartcard zijn ook de uitzendingen van Canal Digitaal en TV Vlaanderen te bekijken ( LET OP: Geen Fastscan ) De ingebouwde DVB-C tuner maakt het mogelijk de TV aan te sluiten op het digitale kabelnetwerk. De royale aansluitingen maken deze 19 ich LED TV tot een zeer geschikt beeldscherm om bijvoorbeeld een satelliettuner op aan te sluiten.Maar ook een game console of PC is geen probleem. Standaard beschikt de T-19 over een geintregeerde bluetoothmodule. Deze maakt het mogelijk draadloos externe bluetooth luidsprekers aan te sturen. De T-19 beschikt niet over een DVD Speler. U kunt via via USB-poort audio, foto en video bestanden afspelen. Meer informatie
 2. SMART TV!
  Akai ALED1907TBK 220 en 12 volt 19 Inch LED TV

  Nikkei Mobile TV NLD24MBK SMART 12 Volt 24 Inch LED TV met Gratis Stabilisator

  € 399,00

  € 319,00

  (Tijdelijk) niet leverbaar

  Nikkei Mobile LED TV NLD24MBK 12 Volt SMART LED TV 24 Inch met ingebouwde DVB-T ontvangst voor de ontvangst van Digitenne (alleen free-to-air, NPO1,2,3 en de regionale omroepen). Satellietontvanger en Fastscan voor Canal Digitaal en TV Vlaanderen.
  Nu tijdelijk met Gratis 12 volt LED TV Stabilisator! Bovendien voorzien van een DVB-T2 tuner voor de ontvangst van de nieuwe genaratie Digitale ether televisie!
  En voorzien van SMART functies. Hiermee kunt u wanneer u over een internetverbinding beschikt onderweg naar Netflix, Youtube of ander Smart applicaties kijken! U heeft hievoor een Wifi verbinding nodig waarop u de TV kunt aanloggen. Dit kan bijvoorbeeld ook de Hotspot zijn van uw smartphone.

  Deze Nikkei Mobile 12 volt camper TV is de eerste betaalbare 24 Inch TV met een ingebouwde satellietontvanger met fastscan.
  Het 24 inch scherm heeft een superscherp beeldscherm dat een prima inkijk hoek heeft. Ondanks het royale 24 inch scherm vallen de buitenafmetingen reuze mee: 55,4 x 34 cm (zonder voet)
  De Nikkei Mobile NLD24MBK is een 24 Inch 12 Volt LED Tv die speciaal bedoeld is voor eigenaren een Camper en Caravan die met name via de satelliet TV kijken naar uitzendingen van Canal Digitaal of TV Vlaanderen. Maar ook op de boot een prima keuze. Waneer u een optionele DVB-T antenne aansluit kijkt u gratis naar de Nederlandse publieke omroepen.

  Naast een DVB-T2 tuner voor de ontvangst van Digitenne ook beschikt deze NLD24MBK namelijk ook over een DVB-S2 satellietontvanger met Fastscan!
  Hierdoor zijn zenderwijzigingen van Canal Digitaal / TV Vlaanderen met een druk op de knop ingevoerd in de ingebouwde satellietontvanger!
  Dit levert zeer veel comfort op en voorkomt ergernissen bij zenderwisselingen.  Bovendien geen losse satellietontvanger meer, geen extra stroomverbruik en geen twee afstandsbedieningen!

  Deze Nikkei Mobile LED TV 24MBK werkt zowel op 220 volt als op 12 Volt  en is dus ook thuis te gebruiken.
  Voorzien van een DVD-Speler en royale aansluitmogelijheden zoals een HDMI, SCART, PCVGA, en USB 2.0 aansluiting zorgen ervoor dat randapparatuur eenvoudig is aan te sluiten.

  Wie op zoek is naar een Camper of Caravan TV met ingebouwde Satellietontvanger met Fastscan voor een aantrekkelijke prijs schaft vandaag nog deze Nikkei Mobile NLD24MBK aan en geniet van TV en comfort zoals u thuis gewend bent. 

  Bovendien nu met Gratis 12 volt LED TV stabilisator t.w.v. € 34,-  Deze beschermt uw TV tegen schade wegens te hoge piekspanningen!

  Meer informatie
 3. DVB-T2 FTA geschikt
  Finlux FLD2422 24 Inch 12 volt LED TV met DVB-T en DVD

  Finlux FLD2422 24 Inch 12 Volt LED TV met DVD en DVB-T2

  € 249,00

  € 199,00

  (Tijdelijk) niet leverbaar

  Deze Finlux FLD2422 is een mooi afgewerkte 24 Inch ( 61 cm) HD Ready 12 volt TV met een ingebouwde DVD-Speler, DVB-T2 tuner voor de ontvangst van Digitale TV. Uitstekend geschikt om te gebruiken op uw boot, of in camper of caravan. Deze Tv is in staat de Free to air zenders via DVB-T2 te ontvangen. Het ingebouwde CI- slot maakt het mogelijk om in de toekomst via een insteekkaart ook abonnee tv te kunnen bekijken.

  Woont u in België? Daar is deze kaart voor T2 via TV Vlaanderen reeds beschikbaar.

  Door middel van de HDMI aansluiting is een eventuele set-top-box eenvoudig aan te sluiten.

  Deze Finlux FLD2422 TV werkt uiteraard ook op 220 volt en is dankzij de ingebouwde digitale kabel tuner ook thuis aan te sluiten op Digitale kabel TV van Ziggo en UPC.
  De mooie matzwarte, smalle omranding spiegelt niet en royale aansluitmogelijkheden zorgen ervoor dat het aansluiten van randapparatuur een fluitje van een cent is. Een 24 Inch TV is, wanneer u de ruimte heeft, een hele mooie maat voor in camper, boot of caravan. Schaf vandaag nog uw Finlux FLD2422 TV aan en geniet onderweg, op vakantie of thuis van deze ideale 12 volt TV!

  Meer informatie
 4. Meest verkocht
  Finlux FLD2022 20 Inch 12 volt TV voor boot,caravan en camper

  Finlux FLD2022BK12 20 Inch 12 Volt LED TV met DVD en DVB-T

  € 199,00

  € 189,00

  (Tijdelijk) niet leverbaar

  Finlux FLD2022 LED TV 12/220 volt voor boot, camper en caravan. Nu met Gratis 12 volt kabel t.w.v. 14,95!

  Deze Finlux FL2022BK12 is een mooi afgewerkte 20 Inch 12 volt TV met een ingebouwde DVD-Speler, DVB-T tuner en dus geschikt voor de ontvangst van digitale TV.
  Deze voordelige 12 volt TV is eveneens uitstekend geschikt om bijvoorbeel een losse satellietontvanger op aan te sluiten via een HDMI kabel of andere randapparatuur op aan te sluiten. (Deze TV is niet geschikt voor de ontvangst van de nieuwe DVB-T2 signalen!)

  U sluit eenvoudig een antenne en power inserter aan op deze Tv en u ontvangt binnen Nederland gratis de zenders van de Nederlandse publieke omroep.
  Voor het bekijken van de commerciele zenders heeft u een abbonnement van KPN Digitenne nodig, een HDMI-kabel, het nieuwe Digitenne ontvangstkastje met geïntegreerde smartcard, USB Powerinsertor en een antenne. De 'oude' smartcard van KPN digitenne werkt niet rechtstreeks in deze TV, i.v.m. de overschakeling naar DVB-T2.

  Door de geringe afmetingen, de buitenmaten zonder voet zijn 47,3 x 29,4 cm, is deze tv overal te plaatsen. De achterzijde van de TV is voorzien van een VESA aansluiting (75 x75) voor een muur- of wandbeugel. Een afneembare voet word standaard meegeleverd.

  Deze Finlux FLD2022BK12 TV werkt uiteraard ook op 220 volt en is dankzij de ingebouwde digitale kabel tuner ook thuis aan te sluiten op Digitale kabel TV van Ziggo en UPC. De mooie matzwarte, smalle omranding spiegelt niet en royale aansluitmogelijkheden zorgen ervoor dat het aansluiten van randapparatuur een fuitje van een cent is.

  Schaf vandaag nog uw Finlux FLD2022BK12 TV aan en geniet onderweg, op vakantie of thuis van deze ideale TV!. 
  Heeft u ook een 12 volt kabel nodig? Kies dan voor extra voordeel door de voordeelbundel met deze 12 volt kabel te kiezen.

  Let op! Nu tijdelijk met Gratis 12 volt kabel t.w.v. 14,95,- Deze wordt automatisch aan uw winkelmandje toegevoegd!

  Meer informatie
 5. Avtex L168DRS 12 volt TV met DVBT-T2 en DVB-S/S2 Camper, Caravan en boot geschikt

  Avtex TV L168DRS 12 volt 16 Inch met DVB-T/T2 DVB-S/S2 en DVD

  € 399,00

  € 389,00

  Deze Avtex L168DRS 12 volt TV is met zijn 16 Inch schermdiagonaal de kleinste 12 volt TV die we aanbieden. De geringe buitenmaten van 37,6 x 23,8 x 5,2 cm (zonder voet) maken het plaatsen van deze Avtex L168DR bijna overal mogelijk!

  Het A-Grade beeldscherm is scherp en helder van kleur en bied een grote inkijkhoek.De aan- uitschakelaar, gestabiliseerde voeding (11-28 volt) en de hoge mate van schokbestendigheid maken deze Avtex tot een gewilde TV aan boord, of in camper en caravan. Uiteraard is deze 12 Volt Tv ook op 220 volt aan te sluiten.

  De 12 volt televisie beschikt over een ingebouwde DVB-T/T2 tuner met H.265 ondersteuning. Voorbereid dus op de nieuwe generatie TV uitzendingen via DVB-T2!
  Uiteraard zijn ook de huidige DVB-T signalen te ontvangen en te bekijken.
  Daarnaast is deze Avtex TV ook voor zien van een ingebouwde satelliet-ontvanger geschikt voor DVB-S/S2 ontvangst en ondersteund tevens via de FastScan functie het inladen van Canal Digitaal zenders. U kunt dus zowel Digitale ethertelevisie bekijken als Satelliet TV. Vanzelfsprekend heeft u voor DVB-T ontvangst nog wel een DVB-T antenne nodig en voor satellietontvangst een schotelantenne.

  Is er niks op TV? dan biedt de ingebouwde DVD-Speler uitkomst. Via de aanwezige HDMI poort is randapparatuur zoals bijvoorbeeld een spelcomputer aan te sluiten.

  Wie op zoek is naar een meer dan uitstekende en compacte  mobile TV voor aan boord, of in camper en caravan met brede ontvangst mogelijkheden kiest vandaag nog voor de Avtex 12/24 volt 168DRS

  Meer informatie
 6. SMART TV!
  Alphatronics SL-24DSBAI 24 Inch 12 volt LED Smart TV met DVD

  Alphatronics SL-24DSBAI 24 Inch 12 volt LED Smart TV met DVD

  € 579,00

  € 559,00

  Deze Alphatronics SL-24DSBAI+, 24 Inch 12 volt LED tv is niet alleen voorzien van digitale tuners voor de ontvangst van bijvoorbeeld Canal Digitaal en Digitenne, ook is deze schitterende Alpahtronics tv voorzien van Smart TV functies. Is er dus niets op TV dan kijkt u direct vanaf de TV bijvoorbeeld naar Netflix, Prime, Disney of YouTube! Deze Alpahtronics Tv voor mobiel gebruik is voorzien van het Android 9.0 besturingssysteem welke u eveneens direct toegang geeft tot de Google Play store. Speciaal ontwikkeld en gebouwd voor gebruik in boot, camper en caravan! Dus naast de vertrouwde ontvnagst mogelijkheden is deze 24 Inch Alpahtronicss SL-24DSBAI+ Tv voorzien van de laaste technologische ontwikkelingen. Bijvoorbeeld Bluetooth 5.0 voor een snelle verbindingsopbouw en lager stroomverbruik en voor het connecten met bijvoorbeeld een Bluetooth koptelefoon van Alphatronics. De ingebouwde WiFi is standaard voorzien van een antenne en biedt de mogelijkheid een externe WiFi antenne aan te sluiten. Met behulp van de Miracast app kunt u content vanaf uw smartphone streamen naar de TV. Daarnaast is deze Alphatronics 24 Inch TV niet alleen mooi om te zien, de smalle, donkere omranding zorgt voor een maximaal beeldscherm oppervlak bij een zo klein mogelijke buitenmaat van 552 x 340 x 54 (zonder voet) Daarnaast beschikt deze TV over een aan- en uitknop waarmee u de Tv helemaal stroomloos kunt maken, en, omdat de aansluitingen aan de zij- en onderkant van de TV zitten is deze Alphatronics SL-24DSBAI+ Tv zeer strak tegen de muur te monteren doormiddel van een optionele wandbeugel. Kortom, wie opzoek is naar een 24 Inch 12 volt LED TV met Smart functies, DVB-S2 voor de ontvangst van satelliet Tv zoals Canal digitaal, DVB-T2 voor de ontvangst van Digitale ethertelevisie zoals Digitenne doet met deze Alphatronics 24 Inch TV een uitstekende keuze! Meer informatie
 7. Alphatronics SL-19 DSB 12 volt LED Camper TV Met DVB-S/S2 en FastScan

  Alphatronics SL-19 DS 12 volt LED Camper TV 19 Inch met DVB-S/S2, DVB-T/T2, DVD en FastScan

  € 359,00

  € 333,00

  Op zoek naar een 12 volt Camper TV? De Alphatronics SL-19 DS beschikt over een ingebouwde,hoogwaardige DVB-S/S2 tuner met Fastscan voor Canal Digitaal en TV Vlaanderen en JoyneScan In een handomdraai heeft u door deze fastscantechniek de zender gevonden en ingeprogrammeerd. Deze 19 Inch TV is erg aantrekkelijk voor TV kijkers met beperkte ruimte voor de TV. Let op! Deze TV wordt geleverd zonder voet!

  De geringe afmetingen van 43,8 x 27,5 x 50 zorgen ervoor dat deze Alphatronics Tv bijna overal te plaatsen is, zeker omdat de Cam module mooi wegvalt achter het scherm en niet uitsteekt. De Alphatronics Sl19 DS beschikt niet over Bluetooth of een smartfunctie maar wel over een ingebouwde DVD speler. Wel zo handig wanneer er echt niet op de TV is.

  Handig is de ingebouwde analoge tuner. Dit zorgt ervoor dat u deze Alphtronics SL-19DS 12 volt TV kunt aansluiten op het analoge kabelnet van de camping, indien voorhanden. Uiteraards is er ook een digitale tuner ingebouwd. Dat deze Alpahtronics op de toekomst is voorbereid blijkt uit de ingebouwde DVB-T/T2 tuner met H.265 encoding, de nieuwe digitale etherstandaard  van nu en de toekomst! Hiermee kunt u, waar beschikbaar digitale ether televisie ontvangen. Wel moet u uiteraard een DVB-T antenne aansluiten op uw Alphatronics TV.

  Antennespanning voor een optionele DVB-T antenne kan door de TV zelf geleverd worden. Het hoge contrast, de helderheid, de handige afstandsbediening, het lage verbruik van slechts 19 Watt, de aan- uitschakelaar en de ingebouwde spanningsstabilisator (10-16 volt) maken deze Alphatronics TV tot een uitstekende keuze voor u!

  Meer informatie
 8. SMART TV!
  Alphatronics SL-19DSBAI 19 Inch 12 volt LED Smart TV met DVD

  Alphatronics SL-19DSBAI 19 Inch 12 volt LED Smart TV met DVD

  € 479,00

  € 459,00

  (Tijdelijk) niet leverbaar

  Deze Alphatronics SL-19DSBAI+, 19 Inch 12 volt LED tv is niet alleen voorzien van digitale tuners voor de ontvangst van bijvoorbeeld Canal Digitaal en Digitenne, ook is deze schitterende Alpahtronics tv voorzien van Smart TV functies. Is er dus niets op TV dan kijkt u direct vanaf de TV bijvoorbeeld naar Netflix, Prime, Disney of YouTube! Deze Alpahtronics Tv voor mobiel gebruik is voorzien van het Android 9.0 besturingssysteem welke u eveneens direct toegang geeft tot de Google Play store. Speciaal ontwikkeld en gebouwd voor gebruik in boot, camper en caravan! Dus naast de vertrouwde ontvnagst mogelijkheden is deze 19 Inch Alpahtronicss SL-19DSBAI+ Tv voorzien van de laaste technologische ontwikkelingen. Bijvoorbeeld Bluetooth 5.0 voor een snelle verbindingsopbouw en lager stroomverbruik en voor het connecten met bijvoorbeeld een Bluetooth koptelefoon van Alphatronics. De ingebouwde WiFi is standaard voorzien van een antenne en biedt de mogelijkheid een externe WiFi antenne aan te sluiten. Met behulp van de Miracast app kunt u content vanaf uw smartphone streamen naar de TV. Daarnaast is deze Alphatronics 19 Inch TV niet alleen mooi om te zien, de smalle, donkere omranding zorgt voor een maximaal beeldscherm oppervlak bij een zo klein mogelijke buitenmaat van 438x275x50mm (zonder voet) Daarnaast beschikt deze TV over een aan- en uitknop waarmee u de Tv helemaal stroomloos kunt maken, en, omdat de aansluitingen aan de zij- en onderkant van de TV zitten is deze Alphatronics SL-19DSBAI+ Tv zeer strak tegen de muur te monteren doormiddel van een optionele wandbeugel. Kortom, wie opzoek is naar een 19 Inch 12 volt LED TV met Smart functies, DVB-S2 voor de ontvangst van satelliet Tv zoals Canal digitaal, DVB-T2 voor de ontvangst van Digitale ethertelevisie zoals Digitenne doet met deze Alphatronics 19 Inch TV een uitstekende keuze! Meer informatie
 9. Denson 22 Inch LED TV DEN22TVSLIM-MT-12 volt camper TV- voorzijde

  Denson 22 Inch 12 volt LED TV DEN22TVslim DVB-S2/S2-DVB-T2/T2

  € 359,00

  € 339,00

  (Tijdelijk) niet leverbaar

  Deze Denson 22 Inch 12 volt LED TV de DEN22TVslim-MT is de nieuwste LED TV voor Campers en Caravans.
  De geringe inbouwmaten van 51 x 31,2 x 3 cm (BxHxD) zorgen ervoor dat deze TV overal te plaatsen is. Bovendien is door het anti-vibratie systeem deze TV ongevoelig voor schokken en stoten tijdens rijden of varen.
  Hij is uitgerust met een zeer geavanceerde ingebouwde satellietontvanger geschikt voor de ontvangst van satelliet TV, en heeft Fastscan voor o.a Canal Digitaal,TV Vlaanderen en Joyne.
  Daarnaast is deze 22 Inch Denson 12 volt Tv uitgerust met een DVB-T/T2 tuner en daarmee geschikt voor de ontvangst van KPN Digitenne, nu en in de toekomst.

  Heeft u als een Cammodule met Smartcard van Canal Digitaal, TV Vlaanderen of Joyne? Deze schuift u rechtstreeks aan de zijkant in de TV! De module steekt niet uit enj ook de aansluitinge  zitten aan de zij- en onderkant.

  De Denson 22TVSlim is uitgerust met een Samsung A-Grade HD panel. Dit zorgt voor een zeer helder beeld en een grote inkijkhoek zowel horizontaal als verticaal.
  Het geluid is ronduit goed te noemen, zeker voor een TV van dit formaat.
  Via de VESA aansluitingen op de achterzijde (75x75) is deze 22 Inch 12 volt LED TV eenvoudig op te hangen aan een wandbeugel.
  De Denson 22TVslim is gestabiliseerd en kan via de meegeleverde 12 volt kabel aangesloten worden op spanningen tussen de 11 en 28 volt.
  Maar ook een 220 lichtnetadapter is standaard zodat u de Denson 22 Inch 12 volt LED TV ook op het lichtnet kunt aansluiten.

  Via de HDMI ingang of RCA tulp ingang kunt u externe apparatuur zoals een gameconsole aansluiten.
  Het lage stroom verbruik van 24 Watt levert deze 12 volt TV een energielabel A op. Met de aan- uitschakelaar op de onderzijde kunt u de TV ook helemaal uitschakelen.

  De Denson 22TVslim is een uitstekende TV met tal van mogelijkheden, groot bedieningsgemak en een schitterend beeldscherm.
  Bestel vandaag uw Denson TV en geniet onderweg en op vakantie van uw favoriete TV programma's.!

  Meer informatie
 10. Op = Op
  Salora 12 volt TV 24 Inch met DVD-Speler, Canal Digitaal en Digitenne ontvanger!

  Salora 12 volt 24 inch TV LED9109CTS2 DVB-S2-T/T2-C Met DVD-Speler Canal Digitaal en Digitenne

  € 309,00

  € 299,00

  (Tijdelijk) niet leverbaar

  Met deze Salora 24 Inch 12 volt TV LED9109CTS2 met DVD-Speler haalt u de nieuwste techniek in in huis, of liever gezegd aan boord van uw boot, camper of caravan! Want deze 12 volt TV beschikt over een zeer complete uitrusting: DVB-S//S2 ontvanger met FastScan voor Canal Digitaal, Geschikt voor Joyne, een DVB-T/T2 ontvanger voor Digitenne en een digitale kabel ontvanger maken deze Tv tot een echte alleskunner! Helder beeld, verassend goed geluid en een DVD-Speler aan de rechterzijde zorgen voor een ontspannen TV avond op uw boot, in camper, caravan of zelfs vrachtwagen! De afmetingen van 55,3 x 34 x 5,5 cm (zonder voet) maken inbouw vrijwel overal mogelijk!
  TV Stabilisator kopen
  Een 12 volt aansluitkabel wordt meegeleverd, echter wij adviseren u een spanningsstabilisator mee te bestellen. Deze beschermd uw Tv tegen over- en onderspanningen. Eeen adapter om de Tv thuis op het lichtnet aan te kunnen sluiten wordt uiteraard meegeleverd. Verkrijgbaar in een handige voordeelbundel! Schaf vandaag nog uw eigen Salora 24 Inch TV aan en geniet van schitterende TV of een spannende DVD!

  Meer informatie
 11. Salora Travel 12 volt 24 inch HD SMART TV met Wifi en DVD-Speler DVB-T2-S2-C

  Salora Travel 12 volt 24 inch HD SMART TV met Wifi en DVD-Speler DVB-T2-S2-C

  € 399,00

  € 375,00

  (Tijdelijk) niet leverbaar

  Met deze Salora Travel 24 Inch 12 volt SMART TV met DVD-Speler haalt u de nieuwste techniek in in huis, of liever gezegd aan boord van uw boot, camper of caravan! Want deze 12 volt TV beschikt over een zeer complete uitrusting.

  Deze smart tv is voorbereid met apps zoals Netflix, YouTube, Amazon Prime en Deezer zodat u ook onderweg uw favoriete serie kan blijven volgen. Met de ingebouwde wifi kunt u de Salora Travel verbinden met het internet om gebruik te kunnen maken van de SMART Functies. Dit kan uiteraard ook gewoon de hotspot zijn van uw smartphone.

  DVB-S/S2 ontvanger met FastScan voor Canal Digitaal, Geschikt voor Joyne, een DVB-T2 ontvanger voor Digitenne en een digitale kabel ontvanger maken deze Tv tot een echte alleskunner! Helder beeld, verassend goed geluid en een DVD-Speler aan de rechterzijde zorgen voor een ontspannen TV avond op uw boot, in camper, caravan of zelfs vrachtwagen! De afmetingen van 55,3 x 34 x 5,5 cm (zonder voet) maken inbouw vrijwel overal mogelijk!


  TV Stabilisator kopen


  Een 12 volt aansluitkabel wordt meegeleverd, echter wij adviseren u een spanningsstabilisator mee te bestellen. Deze beschermd uw Tv tegen over- en onderspanningen. Eeen adapter om de Tv thuis op het lichtnet aan te kunnen sluiten wordt uiteraard meegeleverd. Verkrijgbaar in een handige voordeelbundel! Schaf vandaag nog uw eigen Salora 24 Inch SMART TV aan en geniet van schitterende TV of een spannende DVD!

  Meer informatie

Raster  Lijst 

12 Volt TV Dè specialist in mobiel TV kijken.

Bij 12 volt TV.nl koop je niet alleen een geschikte 12 of 24 volt TV voor uw camper, caravan of vrachtwagen. Wij leveren ook alle benodigde randapparatuur die nodig is om onderweg, op de camping of aan boord TV te kunnen kijken. Alle TV's werken op 12 volt, sommige ook op 24 volt maar ook altijd op 220 volt zodat u uw mobile TV ook thuis kunt gebruiken. Wij leveren 12 volt TV's van bekende merken zoals o.a: Nikkei Mobile, Finlux, Denson, Enox en Alphatronics.

Deze TV's zijn door ons speciaal geselecteerd op kwaliteit, functies en bedieningsgemak. Maar ook op het gebied van service en garantie.
Want ook bij een (garantie) klacht kunt u een beroep op ons doen. Wij beloven u zo snel mogelijk weer op weg te helpen.

12 Volt TV Camper

Ongestoord TV kijken in uw camper kan met de TV's van 12 volt TV.nl. Wij leveren speciaal TV's die ontworpen zijn voor mobiel gebruik.
Deze TV's hebben een aantal extra functie en mogelijkheden, die een "gewone" TV niet heeft.
Hiebij moet u denken aan een aan- en uit schakelaar waardoor de TV ook echt uitgezet kan worden, een verstevigd frame waardoor beter bestand tegen schokken.
Maar ook de spanningsafhandeling is geoptimaliseerd. Deze specieke TV's zijn intern gestabiliseerd waardoor ze direct aan te sluiten zijn op 12 en 24 volt.
Spanningsschommelingen veroorzaakt door het starten van de motor van de Camper of zonnepanelen worden hierdoor opgevangen en wordt schade aan uw TV voorkomen.

Handig zijn de camper TV's met een ingebouwde satellietontvanger met FastScan. Op deze TV's is een satellietschotel direct aan te sluiten.
Alle 12 volt TV's met satellietontvanger zijn voorzien van een HD ontvanger en dus geschikt voor de huidige uitzendtechniek van o.a: Canal Digitaal en TV Vlaanderen. Zoekt u een 12 volt TV met een zeer uitgebreide ingebouwde Satellietontvanger, o.a geschikt voor volautomatische schotels? Dan is de Denson 19 LED TV zeer de moeite waard!

12 volt TV met DVB-T (Digitenne)

Blijft u tijdens uw vakantie of onderweg binnen de Nederlandse landsgrenzen dan is het aan te bevelen via DVB-T onderweg TV te kijken.
DVB-T is een Digitaal TV signaal dat via zendmasten binnen Nederland verspreid wordt. In de volksmond ook wel Digitenne genoemd.

Het voordeel van DVB-T is dat u slechts een TV nodig heeft met een ingebouwde DVB-T ontvanger, actieve DVB-T antenne waarmee het signaal kan worden ontvangen en, afhankelijk van de TV, een USB Power inserter.  U kunt dan zonder verdere abbonnementskosten kijken naar de Nederlandse publieke omroepen. Afhankelijk van uw lokatie in Nederland kunt u ook buitenlandse DVB-T zenders ontvangen.
Deze variant is veruit de voordeligste manier om onderweg TV te kijken. Prijstechnisch aantrekkelijke TV's zijn onze Finlux TV's

Wilt u ook naar de commerciele omroepen kunnen kijken zoals RTL4, SBS, Discovery ect. Dan heeft u een Smartcard nodig van KPN Digitenne en een Conax Cam module. Heeft u al een Smartcard? Dan volstaat een Conax Cam module. Deze word in het CI+ slot van de TV geschoven, vervolgens gaat daar de smarcard in.

TV kijken op uw boot binnen Nederland? Ook dan adiveren wij via DVB-T te kijken. 

12 of 24 volt TV Vrachtwagen

Wanneer je een 12 of 24 volt TV aan wil schaffen voor in de vrachtwagen, dan ben je bij ons aan het juiste adres!
Wij leveren TV's die wanneer nodig, ook op 24 volt kunnen worden aangesloten.

Mocht je een TV gezien hebben bij ons die je zou willen aanschaffen maar die alleen op 12 volt werkt en niet op 24 volt?
Dan kunnen wij dit oplossen met een spanningsstabilisator. Dit apparaatje regelt de 24 volt vrachtwagenspanning terug naar een stabiele 12 volt spanning, Plug and Play. Hierdoor is elke 12 volt TV aan te sluiten op een 24 volts vrachtwagen installatie!

Wil je onderweg in je vrachtwagen kijken naar Nederlandse TV dan heb je een TV nodig met een ingebouwde satellietontvanger (DVB-S/S2) en een schotel.
Wij leveren geen satellietschotels voor vrachtwagens, gelukkig wel de TV en alle andere apparatuur.
Te adviseren is een vrachtwagen TV die beschikt over DVB-T en DVB-T2 ontvangst. Met zo'n TV kun je overal TV kijken. Ben je in het buitenland dan ontvang je de buitenlandse zenders. Als een van de eerste beschikken de mobile TV's van Enox ook over EZ Cast. Dit systeem maakt het mogelijk om content van je Smartphone of Tablet te streamen naar de TV. 

Bijna alle TV's kunnen tegenwoordig media bestanden afspelen via de USB poort. Bestandsformaten zoals MPEG2, MPEG4, XviD, Jpeg, MP3 ect is af te spelen.
Het tegenwoordig veel gebruikte MKV bestandstype word nog niet ondersteund. Het is dan ook te adviseren films in AVI formaat op te slaan.