TV Wandbeugels

TV Wandbeugels

Raster  Lijst 

 1. Project 2000 verstel- en vergrendelbare plafondsteun voor 16 en 19 Inch TV's

  Project 2000 vergrendelbare plafondbeugel

  € 98,90

  € 81,90

  Deze plafondbeugel voor LED en LCD TV's is ontworpen voor gebruik in caravan, camper en boot. De voet wordt aan het plafond of onderzijde van een kast gemonteerd. Ingeklapt word de beugel automatisch vergrendeld. In uitgeklapte stand is tevens de hoek instelbaar en vergrendelbaar. Tevens is de beugel en dus de TV draaibaar naar links en rechts. Zo is tijdens het rijden of varen uw TV veilig en vast opgeborgen en wanneer u TV wilt kijken is de TV in een handomdraai naar beneden te klappen. Deze beugel is geschikt voor TV's tot maximaal 19 Inch! en een maximale belasting van 10 Kg. Meer informatie
 2. Caratec CFW-301S TV Wandbeugel 2 arm Zwart

  Caratec CFW-301S TV Wandbeugel 2 arm Zwart

  € 95,00

  € 89,00

  De Caratec CFW-301S 2 arm Zwart is een bijzonder compacte maar stevige TV Wandbeugel. De CFW-301S van Caratec heeft 3 draaipunten en kan vergrendeld worden. Door de 3 draaiende punten heeft de beugel een groot bereik en kan de televisie is veel posities geplaatst worden. Door de sterke vergrendeling voorkomt u dat uw televisie heen en weer beweegt tijdens de rit of vaart. De beugel kan televisies tot 6.5Kg dragen en heeft een VESA Maat van 75x75 100x100mm.

  Meer informatie
 3. Caratec CFW-300 TV Wandbeugel 2 arm Zilver

  Caratec CFW-300 TV Wandbeugel 2 arm Zilver

  € 95,00

  € 89,00

  De Caratec CFW-300 2 arm Zilver is een bijzonder compacte maar stevige TV Wandbeugel. De CFW-300 van Caratec heeft 3 draaipunten en kan vergrendeld worden. Door de 3 draaiende punten heeft de beugel een groot bereik en kan de televisie is veel posities geplaatst worden. Door de sterke vergrendeling voorkomt u dat uw televisie heen en weer beweegt tijdens de rit of vaart. De beugel kan televisies tot 6.5Kg dragen en heeft een VESA Maat van 75x75 100x100mm.

  Meer informatie
 4. Avtex SV-8 TV wandbeugel met enkele arm

  Avtex SV-8 TV wandbeugel met enkele arm

  € 47,50

  € 39,95

  Met de SV-8 TV wandbeugel van Avtex heeft u een TV wandbeugel van hoge kwaliteit! De beugel kan op maar liefst 3 punten versteld worden. Hierdoor creëert u in bijna alle omstandigheden de juiste kijkhoek. Doordat de TV beugel voorzien is van een sterke arm kan het toestel wat verder van de wand gepositioneerd worden.
  De kop van de beugel is demonteerbaar waardoor u de televisie eenvoudig zonder gereedschap kunt verwijderen. De montagevoet van de Beugel kunt u op 3 plekken vast schroeven en heeft aan de bovenzijde van de voet een waterpas zodat u precies kunt zien of de voet recht hangt! De beugel, gemaakt van staal, is sterk genoeg om zelfs televisies van 15 Kg te dragen. De beugel heeft een VESA maat van 75x75 en 100x100 mm.

  De Avtex SV-8 TV Wandbeugel met enkele arm besteld u snel en eenvoudig bij Nautic Gear!

  Meer informatie
 5. Avtex SV-7 TV Wandbeugel met draaibare kop

  Avtex SV-7 TV Wandbeugel met draaibare kop

  € 39,95

  € 34,95

  Met de SV-7 TV wandbeugel van Avtex heeft u een TV wandbeugel waarmee u alle kanten op kunt. De beugel is maar liefst op 3 punten versteld worden. Hierdoor creëert u in bijna alle omstandigheden de juiste kijkhoek. De kop van de beugel is demonteerbaar waardoor u de televisie eenvoudig kunt verwijderen. De voet van de Beugel kunt u op 3 plekken vast schroeven en heeft aan de bovenzijde van de voet een waterpas zodat u precies kunt zien of de voet recht hangt! De beugel, gemaakt van staal, is sterk genoeg om zelfs televisies van 15 Kg te dragen. De beugel heeft een VESA maat van 75x75 en 100x100 mm.

  De Avtex SV-7 TV Wandbeugel met draaibare kop besteld u snel en eenvoudig bij Nautic Gear!

  Meer informatie
 6. Avtex Quick release TV Wandbeugel voor camper, caravan en boot

  Avtex Quick release TV Wandbeugel voor camper, caravan en boot

  € 32,95

  € 26,95

  Met deze Quick release TV Wandbeugel van Avtex monteert u snel en eenvoudig uw TV aan de wand  in uw camper, caravan of boot. Doordat de beugel uit 2 losse delen bestaat kunt u de de televisie snel en eenvoudig van de wand halen wanneer uw camper, caravan of boot de stalling in gaat. U hoeft niets meer los te schroeven, het enige wat u hoeft te doen is de kabels los halen en de televisie eenvoudig uit de beugel schuiven. De Avtex quick release TV Wandbeugel is geschikt voor televisies van 10 t/m/ 24" inch en heeft een maximale draaggewicht van 25 Kg. De beugel bestaat uit 2 delen waarbij het deel van de televisie een VESA maat heeft van 50,75 of 100mm.

  Wilt u de televisie snel een envoudig van de wand kunnen halen? Beste dan uw Quick release TV Wandbeugel van Avtex vandaag nog bij Nautic Gear!

  Meer informatie
 7. Kleine wandbeugel voor boot, camper en caravan Omnimount OS50T

  Omnimount wandbeugel, kantelbaar, vergrendelbaar

  € 34,95

  € 29,90

  (Tijdelijk) niet leverbaar

  Met deze Omnimount wandbeugel voor boten en caravans hangt u uw Tv strak tegen de wand. De beugel is naar voren toe kantelbaar tot een hoek van maximaal 18 graden. Dit maakt deze Tv wandbeugel een geschikte keuze wanneer u, bijvoorbeeld liggend in bed naar de Tv wil kijken die hoge hangt. Doordat deze beugel te kantelene is en traploos in elke stand tussen 0 en 18 graden is vast te zetten voorkomt u dat u naar een beeldscherm kijkt met zwarte vlekken door een verkeerde inkijkhoek. Door de diepte van de beugel, 5 cm, is deze voor alle TV's geschikt, ook wanneer de aansluitingen, bijvoorbeeld voor spanning of antenne, op de achterzijde van de TV te vinden zijn. Deze wandbeugel heeft een gepoedercoate, zwarte afwerking en is geschikt voor schermen tussen de 16 en 37 inch. Hij is compatibel met VESA 75x75 en 100 x 100. Met beugels ook voor 200x200 aansluitingen. De maximale draagkracht is 22 Kg. Meer informatie
 8. Beste Koop!
  Avtex AK12TM Vegrendelbare TV wandbeugel boot, camper, caravan

  Avtex AK12TM Vergrendelbare TV wandbeugel aluminium

  € 99,90

  € 84,90

  Deze vergrendebare wandbeugel de AK12TM van Avtex is gemaakt voor mobiel gebruik zoals aan boord van uw boot, in camper, caravan of ander voertuig. Een super eenvoudig maar effectief vergrendelsysteem voorkomt schade aan uw TV tijdens het rijden of varen. Het unieke aan deze beugel is dat ook in een bepaalde stand deze beugel vergrendelbaar is en niet alleen ingeklapt! Bovendien is de beugel gemaakt van aluminium en dus ultra licht. De Avtex AK12TM vergrendelbare wandbeugel is draai- en kantelbaar. Vooral dit laatste is erg handig wanneer uw, bijvoorbeeld vanuit bed, schuin omhoog moet kijken. Wanneer u dan de TV kan kantelen zoals met deze beugel voorkomt u een slechte inkijkhoek. Meer informatie
 9. Vogel's Wall 2005 TV Beugel met Autolock voor boot, camper en caravan

  Vogel's Wall 2005 TV Beugel met Autolock

  € 24,99

  (Tijdelijk) niet leverbaar

  De Vogel's Wall 2005 TV beugel maakt het mogelijk om je TV superstrak tegen dfe wand te monteren. Eenmaal gemonteerd zorgt het Vogel's autolock systeem ervoor dat je de TV eenvoudig aan de beugel "klikt" Hierdoor is het een ideale TV beugel voor boten, campers en caravans! De Vogel's Wall 2005 is eenvoudig te monteren. Als de beugel eenmaal vastzit is de TV beugel danzij het Autolock systeem ook weer makkelijk te ontgrendelen. Zo kan de TV eenvoudig ook weer losgenomen worden. De Vogel's Wall 2005 TV beugel hangt slechts 2,3 cm van de wand en is geschikt voor TV's van 17 tot 26 inch. De Vogel's Wall 2005 is niet kantelbaar en niet draaibaar. Maximale VESA maat: 100 x 100mm Meer informatie
 10. Kleine vaste wandbeugel voor boot, camper & Caravan

  Kleine TV wandbeugel voor boot, camper & Caravan

  € 15,45

  € 12,50

  Deze zeer platte kleine TV wandbeugel kan geberuikt worden wanneer de TV zo strak mogelijk tegen de wand moet worden geplaast.
  De ruimte tussen de TV en de wand bedraagd bij gebruik van deze beugel slechts 2 cm. Hierdoor is deze wandbeugel zeer aan te raden in combinatie met Alphatronix, Avtex, Palco en Denson TV's.
  Bij deze toestellen zijn de aansluitingen aan de onder- en zijkant gepositioneerd. D
  deze wandbeugel is niet aan te bevelen bij TV's waar de aansluitingen recht op de achterzijde zich bevinden, zoals Finlux, Nikkei Mobile en Salora.

  Bij deze wandbeugel word het ene deel op de wand gemonteerd en het andere deel aan de TV vastgemaakt (VESA 75x75 en 100x100)

  Vervolgens haken beide delen in elkaar en worden doormiddel van een schoef aan de onderzijde beide delen geborgd.
  Hierdoor kan ook tijdens het rijden of varen uw TV niet van de beugel afkomen. Deze wandbeugel is niet horizontaal of verticaal verstelbaar.

  Meer informatie
 11. Meest verkocht
  Project 2000 Vergrendelbare wandbeugel voor camper, caravan en boot

  Project 2000 vergrendelbare wandbeugel

  € 142,90

  € 114,00

  Deze vergrendelbare wandbeugel voor caravan en camper van Project 2000 is draai en kantelbaar en ontworpen voor gebruik in camper, caravan en boot.
  De arm is ten opzichte van de muurbevestiging 180 graden draaibaar waardoor u de TV "om een hoekje" kan klappen.

  De beugel is ook verticaal verstelbaar zodat u de TV wat voorover kunt laten hellen. B
  Belangrijk wanneer uw TV hoger hangt dan u kijkt.
  Hinderlijke zwarte vlekken in het beeld worden daarmee verkomen. Alle draaipunten zijn eenvoudig vergrendelbaar. Dit voorkomt het "zwiepen" van uw TV tijdens rijden of varen.
  Dit is de meest verkochte Project 2000 Wandbeugel wanneer de TV aan de wand moet worden gemonteerd in uw camper, caravan of boot.

  Meer informatie
 12. Kleine kantelbare wandbeugel voor boot, camper en caravan

  TV wandbeugel TVWM voor boot caravan en camper

  € 26,90

  € 24,95

  Deze kleine kantelbare wandbeugel is zeer interessant voor gebruik in camper, caravan en boot. Het kantelmechanisme zorgt voor het eenvoudig wat voorover kantelen van uw TV. Hierdoor ontstaat een betere inkijkhoek. Dit is van belang wanneer de TV hoger moet hangen dan u zit en u toch prettig wilt kunnen kijken. Eenvoudige en snelle montage. Geschikt voor VESA 75x75 en 100x100 Meer informatie
 13. Project 2000 TV slede uittrekbaar en uitklapbaar

  Project 2000 TV Slee, draaibaar met hangbeugel

  € 149,00

  (Tijdelijk) niet leverbaar

  Deze Project 2000 TV slee is een van de meest verkochte oplossingen voor het monteren en opbergen van een TV in een kastje aan boord van uw jacht of in camper of caravan. Wanneer u de TV niet gebruikt is deze veilig opgeborgen. Indien u TV wilt kijken trekt u de slede naar buiten en klapt de beugel uit waardoor uw TV onder het kastje hangt! Tevens is in deze stand de TV draaibaar naar links of rechts. Houd u er wel rekening mee dat uw TV ruim binnen de maten van het kastje valt. Meer informatie
 14. Project 2000 TV Slede voor kastje in caravan, boot of camper

  Project 2000 TV Slee

  € 129,90

  € 117,90

  De Project 2000 TV slee is eenvoudig in te bouwen in een kastje van Camper, Caravan of boot. De slede is tot maximaal 45 cm uittrekbaar. De hoogte van de VESA montageplaat is verstelbaar waardoor de TV licht in hoogte is te verstellen. Wanneer u de TV niet gebruikt klap u de TV 90 graden naar achteren en schuift hem in de kast waar de slede in gemonteerd is. Tevens is in de "recht-op" stand de TV 18 graden naar voren kantelbaar. De TV slee is geschikt voor TV's tot maximaal 19 Inch en een VESA maat van 100 x 100 Eenvoudig te monteren Meer informatie
 15. Project 2000 in hoogte verstelbare wandbeugel

  Project 2000 in hoogte verstelbare, vergrendelbare TV wandbeugel

  € 169,00

  € 144,00

  (Tijdelijk) niet leverbaar

  Met deze wandbeugel is de TV te verstellen over een hoogte van +/- 99 cm, en tot ruim 40cm naar voren te halen via de scharnierbeugel. De beugel is tevens op alle draaipunten te vergrendelen tijdens het rijden of varen. Dit betekend dat u uw TV tijdens het rijden of varen gewoon kunt laten hangen. Uniek aan deze beugel is dat ook de TV onder een hoek kan worden versteld! Geschikt voor TV met een VESA maat tot 100 x 100 en een maximum gewicht van 8 Kg. Een uniek product dat al in vele campers, caravans en boten toegepast word door de vakhandel!

  Meer informatie
 16. Project 2000 vergrendelbare TV wandsteun voor LED en LCD TV's

  Project 2000 vergrendelbare TV wandsteun

  € 89,90

  € 74,90

  Deze vergrendelbare wandsteun is geschikt voor LED en LCD TV's tot 19 Inch. De beugel heeft 1 draaipunt op de arm en is daardoor van de wand af uit te klappen. Tijdens het inklappen word de steun automatisch vergrendeld. Zo is uw TV tijdens het rijden of varen vergrendeld! De VESA mount is verstelbaar over de arm. Een eenvoudige maar zeer uitgekiende beugel waar u jaren plezier aan zult beleven! Meer informatie
 17. Draai en Kantelbare TV Wandbeugel voor Boot, Camper of Caravan

  Draai en Kantelbare TV Wandbeugel voor Boot, Camper of Caravan

  € 27,00

  € 19,95

  Met de Draai en Kantelbare TV Wandbeugel bevestigd u uw televisie eenvoudig in uw Boot, Camper of caravan. Deze Draai en Kantelbare TV Wandbeugel kunt u kantelen, zwenken en draaien. Zo kunt u de TV altijd precies naar wens afstellen voor de perfecte kijkhoek onder alle omstandigheden. De beugel heeft een universele VESA maat van 75x75 en 100x100mm en is met een maximaal draagvermogen van 15Kg geschikt voor schermen van 13 tot 27" Inch. De Draai en Kantelbare TV Wandbeugel wordt compleet geleverd met alle benodigde bevestigingsmaterialen en een duidelijke handleiding.

  Meer informatie

Raster  Lijst