DVB-T2 Tuners

Raster  Lijst 

 1. Strong SRT 8541 FTA HD digitenne DVB-T2 ontvanger

  Strong SRT 8541 FTA HD digitenne DVB-T2 ontvanger

  € 72,95

  € 66,90

  De Strong SRT 8541 FTA HD digitenne DVB-T2 ontvanger zorgt ervoor dat u het nieuwe digitenne signaal probleemloos kunt ontvangen, zelfs als uw TV daar niet op is voorbereid. Deze receiver is geschikt voor de Free-To-Air zenders, ofwel NPO1, 2 en 3 en bepaalde regionale zenders. In het grensgebied van Nederland kunt u vaak ook Duitse zenders ontvangen. Let op: deze ontvanger is niet geschikt om de digitenne smartcard in te plaatsen, en daarom niet geschikt voor het ontvangen van commerciële zenders.

  KPN, de partij die het digitenne signaal uitzend, stapt over naar DVB-T2, zodat het TV-signaal in HD kwaliteit kan worden uitgezonden en ontvangen. De oude DVB-T ontvangers zijn niet meer geschikt voor dit signaal. Wilt u dus de free to air zenders, zoals de NPO, blijven ontvangen, dan zult u binnen afzienbare tijd een DVB-T2 ontvanger nodig hebben. Het DVB-T2 signaal wordt nu reeds in delen van Noord-Nederland uitgezonden, en wordt verder over het land uitgespreid. Heeft u een goede TV en geen behoefte om uw complete TV te vervangen, dan is deze betaalbare Strong SRT 8541 FTA HD digitenne DVB-T2 ontvanger een goede oplossing. Bekijk de details voor de verdere eigenschappen en pluspunten van de Strong SRT 8211 FTA HD digitenne DVB-T2 ontvanger.

  Wordt geleverd zonder DVB-T2 antenne. Bekijk hiervoor ons ruime assortiment.

  Meer informatie
 2. Uit de Nieuwsbrief
  Rebox RE-2400DVB-T2 HEVC 265 FTA 12 volt ontvanger

  Rebox RE-2400DVB-T2 HEVC 265 FTA 12 volt ontvanger

  € 59,95

  € 50,25

  Deze Rebox RE-2400 12 Volt DVB-T2 ontvanger stelt u in staat om onderweg naar de vrij beschikbare kanalen van KPN Digitenne te kijken zoals NPO1, 2, 3 en de regionale omroepen, bovendien in HD kwaliteit!

  U sluit de DVB-T2 ontvanger op uw bestaande TV aan doormiddel van een HDMI kabel of via een scartkabel op oudere TV's..
  Eenmaal aangesloten en voorzien van een DVB-T2 antenne ontvangt u binnen Nederland die kanalen die lokaal voorhanden zijn. In het buitenland ontvangt u de omroepen die daar beschikbaar zijn.

  Deze DVB-T2 ontvanger is niet geschikt voor het bekijken van abonnee TV.

  Deze DVB-T2 ontvanger sluit u aan op 220 volt via de meegeleverde adapter of doormiddel van een losse 12 voltkabel. Deze kunt u apart meebestellen via een handige voordeelbundel. 

  Omdat deze Rebox RE-2400 DVB-T2 ontvanger niet gestabiliseerd is raden wij aan om bij gebruik in boot of camper de voordeelbundel te bestellen met de 12 volt stabilisator.
  Deze zorgt ervoor dat een spanning tussen de 11 en 28 volt netjes op een jusite 12 voltspanning gehouden wordt.

  Via een HDMI kabel of scart kabel sluit u deze 12 volt DVB-T2 ontvanger vervolgens aan op de HDMI poort van uw TV.
  De ontvanger beschikt over een antenne ingang met voeding voor het voeden van een 5 volt actieve DVB-T antenne, hierdoor is een Power inserter niet meer nodig.

  Het installatie menu is duidelijk en overzichtelijk en het OSD in is het Nederlands beschikbaar. Bovendien leest u bij de details nog veel meer handige mogelijkheden van deze ontvanger.
  Bestel vandaag nog uw eigen Rebox Re-2400 DVB-T2 FTÂ 12 volt ontvanger! en vergeet niet de benodigde 12 volt kabel of indien gewenst de spanningsstabilisator mee te bestellen.

  Ook een goede DVB-T2 antenne vindt u als voordeelbundel hieronder!

  Meer informatie

Raster  Lijst 

DVB-T2 tuners vindt u snel en eenvoudig bij de 12 volt TV.nl Specialist in DVB-T2 voor een scherpe HD ontvangst van Digitenne. Geschikt voor het nieuwe signaal! Altijd scherpe prijzen, vlotte levering en correcte ondersteuning. Kijk snel!