DVB-T Scart Ontvanger

DVB-T Scart Ontvanger

U heeft wel een Tv aan boord of in camper of caravan maar deze is niet geschikt voor de ontvangst van DVB-T signalen maar heeft wel een scart ingang. Bovendien is voor u de ontvangst van Ned 1, 2 en 3 voldoende.
Dan is dit een voordelige oplossing om toch op het water of op de camping naar deze zenders te kijken zonder een dure investering te hoeven doen in een nieuwe TV.

De König scart DVB-T free-to-air ontvanger voor directe plaatsing in een scart aansluiting op elke tv, maar vooral voor LCD en Plasma schermen!

De ontvanger is geschikt voor de ontvangst van Nederland 1, 2 en 3 en de regionale omroepen binnen het Digitenne pakket van KPN in Nederland. Niet geschikt voor de commerciële en themakanalen! In de grensgebieden kunnen zonder problemen de Duitse en/of Belgische kanalen bekeken worden.

De SCART11 biedt nu ook ondersteuning van teletekst via uw televisietoestel en een schakelbare antennevoeding!

€ 49,95

€ 46,50

(Tijdelijk) niet leverbaar

  • Gratis verzending vanaf € 99,- (NL)
  • Verzending naar België € 4,95
  • 14 dagen bedenktijd
  • Afhalen bij onze showroom
  • Afhalen bij 2600 afhaalpunten (NL)
  • Afhalen bij 1400 afhaalpunten (BE)
Wij helpen u graag!

Klantenservice: 0318 - 744844

ma-vr: 09:00 - 17:00

Selecteer losse producten om direct mee te bestellen of selecteer alles

Download Handleiding
- Meertalig en ook Nederlandstalig menu -1000 voorkeuzekanalen voor TV en radio - 8 Favorietenlijsten - Analoge audio uitgang - Teletekst, EPG, Ondertiteling - Levering inclusief afstandbediening - Levering, exclusief antenne!
Merk Konig
Kleur Nee