12 Volt Huishoudelijk

Raster  Lijst 

 1. 12 volt stofzuiger Dometic Powervac

  Dometic PV100 Powervac. 12 volt Stofzuiger met accu

  € 89,95

  (Tijdelijk) niet leverbaar

  Stofzuiger op 12 volt, de Dometic Powervac 100 met ingebouwde accu is een uitstekende keuze.

  Alle vuil weg met deze Dometic PowerVac PV100 nat / droog stofzuiger. Eindelijk is er een geschikte, compacte, oplaadbare stofzuiger voor de boot of caravan en camperbezitter die werkt op 12 volt en die over een goede en sterke zuigkacht beschikt!
  Hardnekkige vervuiling, gemorst water, stof en zand het is geen probleem voor deze compact gebouwde stofzuiger.
  Makkelijk op te bergen en geleverd met makkelijke draagriem en verschillende toebehoren voor de kleinste richels en hoekjes.

  De stofzuiger is oplaadbaar via de meegeleverde 220 lader en via de meegelverde 12 volt kabel.
  Een opgeladen Powervac stofzuiger werkt ongeveer 20 minuten.

  Voorzien van ingebouwde accu voor maximale bewegingsvrijheid.

  Koop vandaag nog uw eigen Powervac PV100 12 volt stofzuiger en ervaar de handigheid van deze stofzuiger!

  Meer informatie
 2. Nieuw!
  Handcoffee 12 volt koffiezetapparaat voor koffiepads 2 Bar pompdruk!

  Handcoffee 12 volt koffiezetapparaat voor koffiepads

  € 128,00

  € 99,00

  De Handcoffee is een 12 volt koffiezetapparaat voor koffiepads! Super handig voor aan boord.  Altijd binnen 4 minuten een heerlijke kop verse koffie!

  De koffie wordt onder 2 Bar hoge druk gezet zodat u precies de koffie krijgt zoals u ook thuis gewend bent. En dat alles in een handomdraai! Binnen 4 minuten heeft u een heerlijke kop hete koffie! en dat op 12 volt!

  U kunt kiezen uit een kop koffie van 80ml of grote 110ml kop koffie, cappuccino of macchiato (melk zelf toevoegen). De handcoffee 12 volt koffiezetter is uitermate geschikt voor gebruik aan boord, in camper, caravan of auto.
  Het handige is dat u alleen de Handcoffee nodig hebt, koffiepads, water en 12 volt. U steekt de 12 volt stekker in uw 12 volt aansluiting, vult de handcoffee met water, plaatst een koffiepad en drukt op de schakelaar en na 4 minuten heeft u een kopje heerlijk, verse koffie, zo eenvoudig is het.

  Nooit meer slepen met een thermoskan met bittere, afgekoelde, koude koffie. Met de handcoffee heeft u altijd een verse kop koffie onder handbereik voor u en uw gasten! Super handig voor aan boord Bestel de handcoffee vandaag nog! >>

  Meer informatie
 3. 12 volt koffiezet apparaat Dometic MC 052

  12 Volt koffiezetapparaat Waeco Perfectcofee MC052

  € 72,90

  € 64,90

  (Tijdelijk) niet leverbaar

  Dit 12 volt koffiezetapparaat, de Waeco MC052 is je beste vriend onderweg op het water of in camper of caravan. Het is van alle gemakken voorzien, zoals een metalen, herbruikbaar koffiefilter, een glazen warmhoudkan voor 5 koppen koffie en een transportbeveiliging om dit 12 volt koffiezetapparaat vast te zetten tijdens het varen of rijden. De aansluitkabel is voorzien van een 12 volt sigarettenplug en de meegeleverde beugel is geschikt om daarmee het koffiezetapparaat aan de wand te bevestigen.

  Wie houdt van een lekkere kop verse koffie onderweg kiest voor het Waeco MC052 12 volt koffiezet apparaat.
  Bestel hem vandaag nog!

  Meer informatie
 4. 24 volt koffiezetapparaat voor vrachtwagen, boot en camper

  24 Volt koffiezetapparaat Waeco Perfectcofee MC054

  € 69,90

  € 64,90

  Een koffiezetapparaat op 24 volt, dat is de Waeco Perfectcoffee MC 054. Dit koffiezetapparaat geeft u dezelfde heerlijke kop koffie onderweg of op vakantie zoals u thuis gewend bent. Voorzien van glazen kan voor maximaal 5 koppen koffie, kunstof filter en transportbeveiliging die de koffiekan trefzeker op zijn plaatshoud tijden schommelingen. Gemiddeld verbruik slechts 300 Watt bij 24 volt. Meer informatie
 5. Dometic Perfectcoffee MC-01, Werkt op 12 volt

  Dometic 12 volt Koffiezetter 1-kops

  € 31,45

  € 27,95

  Dit Dometic koffiezet apparaat is geschikt voor het snel zetten van 1 kop koffie op 12 volt aan boord van uw schip of caravan / camper. De ideale vervanging voor een thermoskan heet water en oploskoffie of eerst water moeten koken op uw fornuis. U maakt met dit koffiezetapparaat in een handomdraai een echte kop koffie klaar. Dit MC01 koffiezet apparaat van Dometic is voor uw veiligheid voorzien van een droogkookbeveiliging. Wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal, 12 volt plug en koffiemok. Meer informatie
 6. 12 volt Waterkoker Dometic MCK 75

  12 volt Waterkoker Dometic MCK 750

  € 82,90

  € 67,00

  Deze Dometic waterkoker werd voorheen verkocht onder de naam Waeco. De 12 volt waterkoker is absoluut een kwaliteitsproduct, dat ziet u en dat merkt u aan de stevige uitvoering en degelijke techniek. Een waterkoker die u gewoon elke dag kunt gebruiken, robuust en stijlvol. Geschikt voor 12 volt en voorzien van een bevestigings-plaat voor hangende montage. Meer informatie
 7. Nieuw!
  Dometic Wijnkoeler klimaatkast DW 6

  Dometic Wijnkoeler klimaatkast DW 6

  € 299,00

  € 279,00

  De Dometic Wijnkoeler klimaatkast DW 6 zorgt voor een lekker fris drankje. Lekker een dagje varen met vrienden en familie? Dan is de Dometic Wijnkoeler klimaatkast DW 6 de kers op de taart, en maakt de sfeer compleet. De inwendige mens is natuurlijk van belang en een extra flesje mee aan boord kan natuurlijk geen kwaad, maar ze moeten wel lekker koel zijn zoals het hoort. Deze wijn klimaat kast kan 6 flessen bergen en is aan te sluiten op 220 of 12 volt. De temperatuur is makkelijk vanaf buitenaf in te stellen tussen de 5 en 20 graden en bovendien is deze mobiele wijnkoeler trillingsvrij, dus geen vervelend gerammel tijden het varen. Tochtje door de Amsterdamse grachten is nu helemaal geslaagd met deze wijnklimaatkast Dometic DW 6! Bestel vandaag nog deze fraaie wijnkoeler!

  Meer informatie
 8. Beflexx inbouw stofzuiger voor boot, caravan en camper

  Beflexx inbouw stofzuiger 220- of 24 volt

  € 299,00

  Met de Beflexx inbouw stofzuiger houd u snel, makkelijk het interieur van uw Boot, Yacht, Caravan of Camper schoon.
  De Beflexx inbouw stofdzuiger is meet 17 x 17 x 28 cm en is daardoor op elk gewenste plek en positie in te bouwen.
  Verkrijgbaar in een 220- of 24 volt uitvoering.
  De Beflexx stofzuiger wordt geactiveerd door de stofzuigerslang in het "stofcontact" te steken.
  De stofzuigerslang is uittrekbaar van 1,5 tot 9 meter lengte waardoor deze zeer klein is op te bergen maar toch de hele ruimte kunt bereiken.

  Het installeren is snel en eenvoudig zelf te doen. Een gemiddelde "doe-het-zelver" bouwt de Beflexx in 10 tot 20 minuten in!
  Zeg vaarwel tegen uw oude stofzuiger die veel ruimte inneemt, niet krachtig genoeg is of te groot om goed op te kunnen bergen.
  Kies voor uw eigen Beflexx inbouw stofzuiger en geniet snel van het gemak, comfort en vele voordelen!

  Meer informatie
 9. Losse Beflexx stofzuigerzakken. 5 stuks en 1 motorfilter

  Beflexx 5 stuks stofzuigerzakken en filter

  Beflexx losse stofzuigerzakken. Levering in pakket van 5 stofzuigerzakken en 1 motorfilter. Het Hepa filter zorgt ervoor dat 99% van de uitgeblazen lucht gefilterd is. Nadat u 5 Beflexx stofzuigerzakken heeft verbruikt dient u het meegeleverde motorfilter eveneens te vervangen. De Beflexx stofzuigerzakken hebben een inhoud van 3,5 liter. Meer informatie

Raster  Lijst