Aanbiedingen

Raster  Lijst 

 1. Omnia oven, Watersport oven voor op het fornuis

  Omnia oven

  € 54,95

  € 49,95

  (Tijdelijk) niet leverbaar

  De Omnia oven nu in de aanbieding! en extra bundelkorting wanneer u gelijktijdig het Omnia oven rooster aanschaft!

  De Omnia oven is een ingenieuze oplossing waarmee het mogelijk is om afbakbroodjes af te bakken en ovenschotels direct op het fornuis klaar te maken. Dit origineel uit Zweden afkomstige product staat ook wel bekend als de wonderpan. De Omnia vergt geen installatie en werkt op alle fornuizen (behalve inductie). Met de Omnia creëert u een oven op uw fornuis! waarin u de heerlijkste oven gerechten kunt klaar maken. Zo goed alles wat in een gewone oven kan worden klaargemaakt kan ook in de Omnia worden gedaan. Beschouw deze oven dus als oven en wonderpan voor wat dan ook. Wij vinden het een topper! En een uitbreiding van de "kook" mogelijkheden aan boord of in camper of caravan! Tevens is nu verkrijgbaar het Omnia oven rooster. Dit rooster voorkomt eventueel aanbranden van afbakbroodjes in uw Omnia pan. Ook als voordeelbundel bestelbaar! Omnia oven + rooster! Ook erg leuk en origineel om als kado te geven

  Meer weten over de Omnia oven? Lees dan ons Blog artikel over de Omnia oven of doe inspiratie op voor Omnia oven recepten!

  Meer informatie
 2. 12 volt stofzuiger Dometic Powervac

  Dometic PV100 Powervac. 12 volt Stofzuiger met accu

  € 127,35

  € 119,95

  Stofzuiger op 12 volt, de Dometic Powervac 100 met ingebouwde accu is een uitstekende keuze.

  Alle vuil weg met deze Dometic PowerVac PV100 nat / droog stofzuiger. Eindelijk is er een geschikte, compacte, oplaadbare stofzuiger voor de boot of caravan en camperbezitter die werkt op 12 volt en die over een goede en sterke zuigkacht beschikt!
  Hardnekkige vervuiling, gemorst water, stof en zand het is geen probleem voor deze compact gebouwde stofzuiger.
  Makkelijk op te bergen en geleverd met makkelijke draagriem en verschillende toebehoren voor de kleinste richels en hoekjes.

  De stofzuiger is oplaadbaar via de meegeleverde 220 lader en via de meegelverde 12 volt kabel.
  Een opgeladen Powervac stofzuiger werkt ongeveer 20 minuten.

  Voorzien van ingebouwde accu voor maximale bewegingsvrijheid.

  Koop vandaag nog uw eigen Powervac PV100 12 volt stofzuiger en ervaar de handigheid van deze stofzuiger!

  Meer informatie
 3. SMART TV!
  Akai ALED1907TBK 220 en 12 volt 19 Inch LED TV

  Nikkei Mobile NL22MSMART 12 volt TV 22 Inch SMART TV en Gratis Stabilisator

  € 319,00

  € 299,00

  (Tijdelijk) niet leverbaar

  Nikkei Mobile LED TV NL22MSMART is een 12 Volt SMART TV met Smartfuncties zoals Netflix en YouTube Satellietontvanger, Fastscan en DVB-T2 voor de "Free to Air" Digitenne zenders. Nu met Gratis 12 volt spanning stabilisator! Voorkomt schade aan uw TV door over- of onderspanning in boot, camper of caravan


  De Nikkei mobile  NL22MSMART 22 Inch 12 volt LED TV is in veel opzichten de ideale TV voor uw boot, camper en Caravan. Want naast het feit dat u de TV zowel op 220 als op 12 volt kunt aansluiten en dus altijd en overal kunt kijken, beschikt deze TV ook over een ingebouwde WiFI ontvanger waarmee u de TV kan koppelen met uw draadloze internet verbinding. Bijvoorbeeld die van uw telefoon, router thuis of miscchien wel de WEBBoat 4G Lite antenne.
  De Nikkei Mobile 22 Inch LED TV is namelijk ook een SMART TV. Is er niets op TV? Dan kijkt u op deze TV Netflix, Prime, Youtube of start een andere App naar keuze op. Dat maakt deze 12 volt TV reuze veelzijdig.

  Want uiteraard beschikt deze Nikkei NL22MSMART ook over een DVB-S2 ontvanger voor bijvoorbeeld de ontvangst van Canal Digitaal en TV Vlaanderen wanneer u via de schotel kijkt. De handige FastScan functie zit standaard ingebouwd in de TV. Met de ingebouwde DVB-T2 ontvanger bekijkt u alle FTA (free To Air) kanalen van KPN Digitenne, zoals NPO1, NPO2, NPO3 en de regionale publieke omroepen. Thuis sluit u dit toestel aan op de Digitale kabel van bijvoorbeeld Ziggo.

  Kortom, wie onderweg lekker TV wil kijken kiest voor deze 22 Inch Full HD NLD22FMBK SMART van Nikkei.
  2 Jaar garantie en nu met gratis spanningsstabilisator! Bestel hem vandaag nog! Let op: Deze 12 volt tv heeft geen DVD speler! Maar natuurlijk wel hele mooie Smart Functies!

  Meer informatie
 4. Omnia oven rooster, speciaal voor in uw omnia wonderpan

  Omnia Oven Rooster

  € 16,95

  € 13,95

  Dit Omnia oven rooster kan in de Omnia pan worden gelegd en daarmee voorkomt u aanbakken van afbakbroodjes aan de bodem van de Omnia wonderpan. Dit handige Omnia rooster is speciaal gemaakt voor de Omnia oven en van de beroemde Zweedse kwaliteit. Maak uw Omnia oven nog veelzijdiger met dit wonderpan ovenrooster. Meer informatie
 5. Finlux FLD2222 22 Inch 12 volt LED TV met DVB-T en DVD

  Finlux FLD2222 22 Inch 12 Volt LED TV met DVD en DVB-T2

  € 229,00

  € 179,00

  (Tijdelijk) niet leverbaar

  Deze Finlux FLD2222 is een mooi afgewerkte 22 Inch Full HD12 volt TV met een ingebouwde DVD-Speler, DVB-T2 tuner voor de ontvangst van digitale TV.
  Uitstekend geschikt om te gebruiken op uw boot, of in camper of caravan.  Met deze Tv ontvangt u de Free to air zenders. Het CI slot zorgt ervoor dat u een insteekkaart kunt gebruiken. Voor Nederland (nog) niet verkrijgbaar voor Belgie wel via TV Vlaanderen.

  Deze Finlux FLD2222 TV werkt uiteraard ook op 220 volt en is dankzij de ingebouwde digitale kabel tuner ook thuis aan te sluiten op Digitale kabel TV van Ziggo en UPC.
  Ook is deze Tv te gebruiken om via de HDMi ingang een losse Set-Top-Box, zoals bijvoorbeeld een losse Digitenne ontvager aan te sluiten.

  De mooie matzwarte, smalle omranding spiegelt niet en royale aansluitmogelijkheden zorgen ervoor dat het aansluiten van randapparatuur een fuitje van een cent is. De geringe inbouwmaten zullen velen aanspreken. 
  Als er niks op TV is dan kijkt u via de ingebouwde DVD speler naar een van uw favoriete films.
  Schaf vandaag nog uw Finlux FLD2222 Full HD TV aan en geniet onderweg, op vakantie of thuis van deze ideale 12 volt TV!.

  Wilt u de TV aansluiten op 12 volt dan dient u los de benodigde 12 volt kabel mee te bestellen. (voordeelbundel)  of kies voor de voordeelbundel met spanningsstabilisator.  Meer informatie

Raster  Lijst